Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα υπέρ των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού στις φυλακές Διαβατών

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (31/10), έξω από τις φυλακές Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι καταδικασμένοι

για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του voria.gr, άτομα -που φέρεται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ- μαζεύτηκαν με μηχανές και αυτοκίνητα έξω από τις φυλακές λίγο μετά τα μεσάνυχτα και φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης στους 12 καταδικασμένους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Οι αρχές προσήγαγαν 38 άτομα αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

8 σχόλια:

  1. ΚΙΜ..... πάτα το κουμπί...!!δεν υπάρχει σωτηρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπουζούριασμα κι αυτούς, αφού υποστηρίζουν τις πράξεις δολοφόνων, είναι κι αυτοί εν δυνάμει δολοφόνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί στις φυλακές Διαβατών; υπάρχουν φυλακές 400 χιλιόμετρα μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ξερονήσια όλους και τους μέσα και τους έξω να μην δούνε τον ήλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς στα ξερονήσια στέλνουν μόνο αστυφύλακες αξιωματικούς στρατιωτικούς που έδωσαν πανελλήνιες πέρασαν από αυστηρή και δίκαιη επιτροπή. Και αφού πέρασαν 15 χρόνια δεν έχουν δικαίωμα να γυρίσουν ξανά στη Βόρεια Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. αν πω οτι δεν ειναι ολοι για να κανουν παιδια. πως θα φανει? οι γονεις των φταινε φυλακιζομενων και υποστηρικτων. παιδια απο γονεις αδιαφορους διχως ενδιαφερον και αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η νομοθεσία δεν βλέπει?Ο εισαγγελέας άρχισε να ξεχωρίζει οικογενειακή βία, αθλητική βία, ψυχολογική βία κτλ τι είναι βία?θέλει τροποποίηση να εξηγήσει ο εισαγγελέας είναι βία?ξέρει την δουλειά του.
      Οι ομάδες είναι το πρόβλημα οι παράγοντες
      Ανίκανους δώσανε στα χέρια τους ομάδες και ακόμα δν καταφέρει να ανεβάσει ένα τίμιο πρωτάθλημα κ πάει ο Μήτσος στο γήπεδο να δημιουργήσει τι???
      Πος βρίζουν το συμπατριώτη του?

      Διαγραφή
  6. Δύο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία αν και για το πρώτο δεν είμαι τόσο σίγουρος.... Τελικά είχε δίκιο ο Αϊνστάιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ