Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ναουσαία Σοφία... πονηρό θηλυκό στην πασαρέλα του «Shopping Star»!

Μια ακόμα εβδομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα στο «Shopping Star», το τηλεπαιχνίδι μόδας του STAR που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Οι 5 παίκτριες κλήθηκαν αυτή τη φορά να υπηρετήσουν το θέμα «Πονηρό θηλυκό σε δείπνο επανασύνδεσης». Ανάμεσά τους και η Σοφία, η 31χρονη τεχνίτρια νυχιών και φυσικοθεραπεύτρια από την Νάουσα. Η Σοφία είναι παντρεμένη και τα τελευταία 7 χρόνια ζει στην Αθήνα, στην περιοχή Σεπόλια.


Η Σοφία μίλησε για το γλέντι πριν το γάμο που έκανε στο χωριό της στη Νάουσα, με φουλ ποντιακό πρόγραμμα, καθώς και για το νυφικό της που ήταν υπερπαραγωγή και με στέμμα! 

Μπορεί το wedding look με το στέμμα να μην το είδαμε, ελπίζουμε όμως την Παρασκευή να φορέσει το στέμμα της shopping star και να καμαρώσουμε άλλη μια Ναουσαία νικήτρια του στυλ!


Η Ναουσαία Σοφία ήταν πρώτη παίκτρια της εβδομάδας, η οποία αν και δεν τρελάθηκε που ψωνίζει πρώτη, ξετρελάθηκε με το θέμα, καθώς όπως είπε ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε. Βραδινό και grande! Το σενάριο; Δείπνο επανασύνδεσης με τον πρώην άνδρα της Μπάμπη.

Έκανε τα ψώνια της στο Μαρούσι, δοκίμασε αρκετά εντυπωσιακά ρούχα, επέλεξε όμως ένα total black δερμάτινο look με ένα στενό midi τιραντέ φόρεμα με σούρες, biker jacket και ψηλοτάκουνες γόβες.


Αν και δεν πρόλαβε κομμωτήριο και έκανε ένα βασικό μακιγιάζ στο βαν, τα σχόλια που απέσπασε από τις συμπαίκτριες ήταν σχετικά καλά και η βαθμολογία που της έδωσαν ήταν 6,75/10.


«Το φόρεμα που επέλεξες είναι εντυπωσιακό και θα μπορούσε να ταιριάξει με ένα jacket από πάνω. Για να γίνει όμως πιο ωραίο θα έπρεπε να λείπουν όλα αυτά τα ασημένια αξεσουάρ. Θα έπρεπε να είναι και πιο μακρύ. Τα αξεσουάρ που έχεις συνδυάσει είναι για μία άλλη εμφάνιση. Και το κολιέ και το βραχιόλι και τα παπούτσια είναι για κάτι πιο grande. Στην τσάντα μας χαλάει το κούμπωμα» σχολίασε η fashion expert Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Δείτε το catwalk της Σοφίας:


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ