Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Να σπάσεις αυγά» ζήτησε ο Μπουτάρης από τον Κασσελάκη

Με νέους επιχειρηματίες και ανθρώπους από τον χώρο του πολιτισμού συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Η συνάντηση έγινε σε καφέ στο κέντρο της πόλης και ο κ. Κασσελάκης μίλησε με καθέναν ξεχωριστά από τους προσκεκλημένους και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Γερό στομάχι έχω», απάντησε ο Κασσελάκης, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι»

Εκείνη την ώρα, σε γειτονικό μαγαζί δειπνούσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με την παρέα του και, μόλις το πληροφορήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τον χαιρετίσει.

«Να σπάσεις αυγά» – «Δεν κάνω και τίποτε άλλο»


Στη σύντομη συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν στο θέμα των αποδήμων Ελλήνων και ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη δίψα που έχουν οι νέοι απόδημοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης του είπε ότι «ζούμε σε περίοδο παρακμής» και ζήτησε από τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «σπάσει αυγά».

«Δεν κάνω και τίποτε άλλο», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης. Μάλιστα, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι», αντέδρασε λέγοντας «γερό στομάχι έχω».

Σε διπλανό τραπέζι δειπνούσαν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, τους οποίους, επίσης, χαιρέτισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστησε «πηγαδάκι» με νέους στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη.

6 σχόλια:

  1. H μαυρη αλήθεια είναι ότι ο Stefanos, είναι τόσο αριστερός όσο αριστεροί είναι τα στελεχοι και οι ψηφοφόροι του συριζα(πέρασα και δεν ακούμπησα) .
    Ήταν ο μόνος δρόμος όμως κάποιου φυτεμένου Αμερικανοτραφή παιδιού με τον καπιταλισμό στο αίμα του να ριζώσει στη Ελλαντα.
    Η εναλλακτική ήταν το ΠΑΣΟΚ, αλλά οι πολιτικοί πράσινοι δεινόσαυροι, θα τον είχαν φάει στα καστ για υποψήφιους προέδρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο υποψήφιος επόμενος πρωθυπουργός

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις τι χτυπιοσαστε εδώ βγάλαμε δεύτερη φορά τον Κούλη ,ο Κασελακης σας πείραξε; είδαμε και τους παντελονατους στο σώμα και γκέι στο μυαλό τι μας έκαναν,ίσως στο μυαλό δεν ξέρω ίσως λέω να είναι ντόμπρος.

      Διαγραφή
  3. Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ