Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στην ΧΑΝΘ θέλει ο Φίλιππος

Το έθνος γιορτάζει, το μπάσκετ όμως δεν σταματά, με τον Φίλιππο Βέροιας να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για τον πιο απαιτητικό, μέχρι στιγμής, αγώνα του πρωταθλήματος.

Για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1, η ομάδα του Ευθύμη Κοθρά θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ΧΑΝΘ. Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη πρόκληση της ομάδας στη μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η μόνη αήττητη των πρώτων τριών αγωνιστικών μαζί με τον Φίλιππο.

«Ντέρμπι αήττητων για στον 3ο όμιλο της National League 1, με ΧΑΝΘ και Φίλιππο να είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το “3Χ3″ στο ξεκίνημα της σεζόν! Μόνο μία θα συνεχίσει αλώβητη και πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς!», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Φίλιππος Βέροιας.

Για το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ ο Ευθύμης Κοθράς είχε δηλώσει «Στο… Μαντρί» του SportsFan ότι: «Ο επόμενος αντίπαλος είναι δύσκολος. Είναι η ομάδα της ΧΑΝΘ, η οποία έχει ένα ιστορικό όνομα, έχει έναν καλό προπονητή και περίπου κι αυτή είναι στα ίδια πλαίσια με εμάς. Έχουν 4-5 έμπειρα παιδιά και πλαισιώνονται από μικρούς. Αυτό ακριβώς γίνεται και με εμάς, αλλά δεν βγαίνει προς τα έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ