Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι διασκέδαζε η Βέροια το '90! Δείτε τι έγινε στην Έλλης με Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα!

Ξύπνησαν μνήμες... νυχτερινής Βεροιώτικης διασκέδασης το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου 2023 στον πεζόδρομο της Έλλης. Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκεδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας μαζί με τον Δήμο Βέροιας, διοργάνωσαν μια πολύ... 90's συναυλία για να τιμήσουν τα 30 χρόνια της οδού Έλλης, ενός δρόμου γεμάτου αναμνήσεις από τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας.


Ο πεζόδρομος της Έλλης μεταμορφώθηκε σε έναν υπαίθριο συναυλιακό χώρο και γέμισε με κόσμο, όχι μόνο 45+ που ήξεραν τους στίχους των τραγουδιών σαν να μην πέρασε μια μέρα, αλλά και άτομα όλων των ηλικιών, που εκτιμούν εξίσου την... «Μελισσούλα» και το «Ροζ μπικίνι».


Την βραδιά προλόγισε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκεδάσεως και Ψυχαγωγίας Βέροιας, Κώστας Σαμανίδης, οι οποίοι απένημαν τιμητικές πλακέτες στους ιδιοκτήτες των 6 καταστημάτων που συντέλεσαν στην καθιέρωση του πεζόδρομου Έλλης ως ένα τοπόσημο για την πόλη της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για τα καταστήματα «Ενοδία», «Σπίτι», «Ellis», «Venetico», «Καπιτώλιο» και «Φούρνος», με τους ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους τους να παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα.


Ακολούθησε μια υπέροχη βραδιά με Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα μέχρι τα μεσάνυχτα, οι οποίοι αφιέρωσαν στον κόσμο όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες των 90's αλλά και κάποια καινούρια τους τραγούδια, ξεσηκώνοντας τον πεζόδρομο που είχε γεμίσει ασφυκτικά. Κάποιοι είπαν μάλιστα πως αυτή η εικόνα είναι του ασφυκτικά γεμάτου πεζόδρομου, ήταν μια τυπική εικόνα Σαββάτου κάποτε...


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:









































10 σχόλια:

  1. Είχε οριστεί ορίων ηλικίας?
    Δν βλέπω τα νιάτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως πάντα η τροχαία δεν έχασε την ευκαιρία μοίρασε κλήσεις σε απεριόριστο αριθμό, κατάντησε αηδία πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αηδία κατάντησε το ότι όπου θέλει παρκάρει ο καθένας.

      Διαγραφή
  3. Οι εναπομείναντες στην πόλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αν δεν πεις την βλακεία σου δεν μπορείς!

      Διαγραφή
  4. Τυχαιο οτι διοργανωθηκε αυτη την μερα αυτη την ωρα...Διπλος σκοπος...Προεκλογικη περιοδος, αντι για παρασκευη που ο κοσμακης εχει ελευθερο την επομενη εγινε Πεμπτη...τι ειχε την Πεμπτη ;;; ομιλια αντιπαλου...γιατι δεν εγινε παρασκευη;;; γιατι εχει ομιλια ο νυν Δημαρχος...τι ειπαμε πιο πριν;;; Διπλο κερδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες!!!!"
    Ωραία εκδήλωση, αλλά περισσότερο με γιορτή συνταξιούχων μοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχεις χάσει το που είναι τα όρια των συντάξεων. Όλοι είναι από 15 έως 25 χρόνια μετά να βγουν στη σύνταξη.

      Διαγραφή
  6. χωρίς παλμό ο κόσμος.
    μόνο για το ίστα πήγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά αυτά είναι από την καλή μεριά , μη ξεχνάτε ότι εδώ και πιο πέρα μαγαζιά σκορπίστηκε ο θάνατος από τα ναρκωτικά , αυτά δεν μας τα λένε , με μπράβους και βαποράκια , γιατί σταμάτησαν να δουλεύουν , αναμνήσεις τα λένε , αλλά πολλές οικογένειες θρηνήσανε παιδιά από την πολύ ελευθερία , δεν είναι όλα ρόδινα ....κάνετε και προεκλογικό αγώνα ,ντροπή που βγαίνετε και με τις φωτογραφίες ......αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ