Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων από την Βεροιώτισσα εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας

«Γράφει στο γυαλί» και έχει σωστό δομημένο και εμπεριστατωμένο λόγο


Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών (ΜΕGA, STAR, ANT1, ALPHA, STAR) φιλοξενείται η Κωνσταντίνα Δημογλίδου. 

Η Βεροιώτισσα εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (δείτε εδώ το αφιέρωμα του veriotis.gr) έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και έχει κερδίσει τον σεβασμό του τηλεοπτικού κοινού.  Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Με σωστό δομημένο και εμπεριστατωμένο λόγο, δίνει σαφείς απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που καλείται να απαντήσει από τους δημοσιογράφους και εκπροσωπεί επάξια την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.. Στο πρόσωπό της, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει βρει μια ικανότατη αξιωματική με κύρος και εμπειρία. Μπράβο της!

6 σχόλια:

  1. Είναι και κούκλαρα να λέγονται και αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναλάβει την διοίκηση της τροχαίας της Βέροιας να βάλει καμιά τάξη στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι το λες;; εχει διπλοπαρκαρισμενα η βεροια;;; παρκαρουν στην κατηφορα κατω απ τους αγιους αναργυρους;; διπλοπαρκαρουν μηπως εξω απο φουρνους και τραπεζες;;;μπαινουν μηπως φορτηγα στο παρκο της ελιας να ξεφορτωσουν στο καφε;;;;;; σε παρακαλωωωω

      Διαγραφή
    2. Στη Βέροια πρέπει να μονοδρομηθουν όλοι οι δρόμοι με θέσεις στάθμευσης δεξιά η αριστερά όπου γίνεται.Καμια τροχαία δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα αυτού του σχεδίου πόλης.Φιλακια.

      Διαγραφή
  3. ax ας μην ειχε τα αστρα στους ωμους
    θαθελα να ακουγα τα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ