Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο χειμώνας έφτασε - Εσύ "χουχούλιασες" με την θερμαινόμενη κουβέρτα της Sidirela Home;

Συνδυάστε τη με τα μαξιλάρια της magniflex για έναν αξέχαστο ύπνο - Βρείτε τα στο «Medical Supplies» Βενιζέλου 82

Η ηλεκτρική θερμαινόμενη κουβέρτα της Sidirela Home είναι το "μυστικό" για ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο. Με ρυθμιζόμενο διακόπτη τριών επιλογών θερμοκρασίας, αποσπώμενο καλώδιο και λαστιχάκια σταθεροποίησης στις γωνίες, είναι η "βασίλισσα" της άνεσης κα της πρακτικότητας. Η ηλεκτρική θερμαινόμενη κουβέρτα της Sidirela Home είναι πλενόμενη και έχει ρύθμιση χρονοδιακόπτη.

Θα τη βρείτε σε δύο διαστάσεις (μονή και διπλή), στο κατάστημα «Medical Supplies» (Βενιζέλου 82 Βέροια), 
Τηλ.: 2331061857 - 6974000786 - 6945205390.





Για έναν αξέχαστο ύπνο συνδυάστε τη θερμαινόμενη κουβέρτα με τα μοναδικά μαξιλάρια της magniflex

Η επιλογή του σωστού μαξιλαριού είναι εξαιρετικά σημαντική και καθορίζει την ποιότητα του ύπνου μας. Χωρίς τη σωστή υποστήριξη κινδυνεύουμε από πόνους στον αυχένα, την πλάτη και τα χέρια.

Τα μαξιλάρια magniflex κατασκευασμένα με άριστες πρώτες ύλες εξασφαλίζουν ένα τέλειο ύπνο.


 

Η φιλοσοφία magniflex βασίζεται σε 4 βασικές αξίες: την εξαιρετική ξεκούραση, τη σημαντικότητα της ευημερίας, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός μοναδικού ονείρου: προσφέροντας ξεκούραση που δεν είναι μόνο άνετη, αλλά βελτιώνει την συνολική ποιότητα ζωής που είναι ισορροπημένη με το κοινό περιβάλλον.




Τα μαξιλάρια κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πιστοποιητικά ATCC 100 FOR VIRUS, ISO 18184, ISO 20743, OEKO - TEX STANDARD 100, OEKO TEX STeP και διαθέτουν το πιστοποιητικό «Ιατρικό προϊόν στην ΕΕ», ιατροτεχνολογικό προϊόν πρώτης κατηγορίας.

Θα τα βρείτε στο κατάστημα «Medical Supplies» (Βενιζέλου 82 Βέροια)

Τηλ.: 2331061857 - 6974000786 - 6945205390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ