Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με στόχο την πρωτιά ο Βασίλης Πετρομελίδης

Γνωστός για τη συμμετοχή του στα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και για τη σπουδαία προσφορά στον χώρο της εκπαίδευσης όπου δραστηριοποιείται επί σειρά ετών ως φιλόλογος και συνιδιοκτήτης φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, ο Βασίλης Πετρομελίδης πήρε τη μεγάλη απόφαση για την ενασχόλησή του με τα κοινά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου.

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, διατυπώνοντας ταυτόχρονα σοβαρό πολιτικό λόγο και προτάσεις για την Ημαθία, ο Βασίλης Πετρομελίδης αναπτύσσει αξιοσημείωτη δυναμική στην Ημαθία, που δικαίως τον κάνει να στοχεύει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου. Από εκεί και πέρα, εφ’ όσον καταφέρει ο Χρήστος Παπαστεργίου να βρεθεί στη δεύτερη θέση των αποτελεσμάτων της Κυριακής, η εκλογή ενός συμβούλου από την Ημαθία είναι δεδομένη.

Πάντως, φίλοι και υποστηρικτές του Βασίλη Πετρομελίδη είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα για να οδηγήσουν τον αγαπητό καθηγητή στην κορυφή του ψηφοδελτίου, γιατί όχι και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ