Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βεροιώτης ενωμοτάρχης που... έστειλε τις αδελφές Πολύζου να γίνουν «Ψυχοκόρες»!


Ο Πέτρος Μαλιάρας στον ρόλο του ενωμοτάρχη Μπαντή - Δείτε backstage εικόνες από τα γυρίσματα

Πρεμιέρα στο ANT1+ έκανε την 1η Σεπτεμβρίου η νέα δραματική σειρά οι «Ψυχοκόρες» και αφού έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τους τηλεθεατές που την ανέδειξαν πρώτο trend στο twitter, τα πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν και στον ΑΝΤ1.


Η νέα δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, 
βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ενώ συμμετέχει ένα δυνατό καστ ηθοποιών, κάποιοι σε ρόλους που δεν είχαμε συνηθίσει, χαρίζοντάς μας καθηλωτικές ερμηνείες.


Στο πρώτο επεισόδιο, όταν ακόμα η σειρά διαδραματιζόταν στην Κρυοπηγή Θράκης, με την οικογένεια Πολύζου ενωμένη και χωρίς τίποτα να προμηνύει το μέλλον των τεσσάρων κοριτσιών, συμμετείχε και ο Πέτρος Μαλιάρας.


Ο Βεροιώτης ηθοποιός, σκηνοθέτης και εμψυχωτής σε εργαστήρια θεατρικής αγωγής εφήβων και ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, εμφανίστηκε στον ρόλο του ενωμοτάρχη Μπαντή, ενός καλοκάγαθου θα λέγαμε ανθρώπου, που όμως την αφέλειά του... «πλήρωσε» η οικογένεια Πολύζου.


Στην αρχή τον βλέπουμε στο γλέντι της οικογένειας για τα αρραβωνιάσματα της μεγάλης τους κόρης, που παρά την αναστάτωση που επικρατεί στην χωροφυλακή, που αναζητά κλεμμένα όπλα από την περιοχή, πέρασε να πιει ένα κρασάκι και να ευχηθεί στην οικογένεια και το ζευγάρι για τις χαρές τους.


Λίγο αργότερα όμως, μ
εταφέροντας, άθελά του, στον ανώτερό του την πληροφορία ότι ο πατέρας Πολύζος έχει περιθάλψει έναν τραυματία αντάρτη, οδήγησε τον πατέρα της οικογένειας στην εξορία, την μητέρα στον θάνατο από τον καημό της και τις τέσσερις αδελφές Πολύζου να γίνουν ψυχοκόρες σε καλά σπίτια στην πρωτεύουσα, με ό,τι ακολούθησε.


Α ρε Μαλιάρα! Υπέροχος όπως πάντα και το πόσο του πάει η στολήηηηη!




Δείτε backstage φωτογραφίες που εξασφάλισε από τα γυρίσματα ο veriotis.gr:










1 σχόλιο:

  1. Περιττό να πούμε πως όλες οι στολές είναι λάθος......ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ