Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγκας! Ο Πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης δώρισε 29.000€ στα «Παιδιά της Άνοιξης»

Για μια ακόμα φορά, ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας του Βορρά» απέδειξε πως εκτός από ένας πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και άνθρωπος που διακατέχεται από αρχές και αξίες. 

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «La Cucina», ευαισθητοποιημένος από την σπουδαία καμπάνια των «Παιδιών της Άνοιξης», έβαλε το χρυσό αποτύπωμά του, δωρίζοντας 29.000 ευρώ (!!!) για την ολοκλήρωσης της ανέγερσης και της λειτουργίας του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Βέροιας. 

Πρόκειται για μια σπουδαία ενέργεια του Αγάπιου Αναστασιάδη που αποδεικνύει το μεγαλείο της ανθρωπιάς του. Συγχαρητήρια!


15 σχόλια:

  1. Πολλά μπράβο στον κ. Αναστασιάδη και σε οποιονδήποτε κάνει τέτοιες δωρεές. Το ποσό είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα της εποχής κ της περιοχής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκας θα ήταν αν δεν έβγαινε να το ανακοινώσει. Τώρα είναι απλά δωρητής για τη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε και εσύ και μην το δημοσιεύεις.
      Δωρητής για δημοσιότητα θα ήταν αν έδινε € 29

      Διαγραφή
    2. Με 29 χιλιάδες θα μπορούσε να παίζει όλη μέρα στα σάιτ όχι μια δημοσίευση

      Διαγραφή
    3. Το δημοσιοποίησε για να παρακινήσει και άλλους να γίνουν δωρητές ,ο καθένας με όποιο ποσό μπορεί,για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο που γίνεται

      Διαγραφή
  3. Μπράβο ρε Αγαπιε. Προχώρα και μην ακούς κανέναν κακεντρεχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι να ηταν κι αλλοι που για δημοσιοτητα θα δωριζαν 30 χιλιαρικα για καλο σκοπο! Γι αυτο τα δημοσιοποιουν οι συλλογοι ωστε να βρεθουν μιμητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούγεται το όνομα τους, αλλά αυτοί που λαμβάνουν τη δωρεά τους το ζητάνε, ώστε κατά αυτόν τον τρόπο να γνωστοποιήτε κάτι που θα παρακινήσει κ άλλους να προβούν σε ανάλογες ενέργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύγε για την δωρεά κύριε Αναστασίαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο του!Και σωστή η δημοσιοποίηση για παραδειγματισμό!
    Και όποιος μπορεί να διαθέσει 29 ευρώ ας απευθυνθεί σε φίλους και γνωστούς,όλοι μαζί σαν ομάδα να καταθέσουν τα 1000 ευρώ και να βοηθήσουν στον σκοπό.
    Όλοι μαζί μπορούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα καλά απλά υπάρχει μια ανακρίβεια. Δεν υπάρχει ΠΑΕ πλέον η εταιρεία έχει κάνει διακοπή. Είναι πρόεδρος του ερασιτεχνικού σωματείου ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ . Όταν θα κάνει σύσταση νέας ΠΑΕ ο πρόεδρος τότε μπορεί να αναφερθεί . Να τα λέμε σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποτε έκανα μια καλή πράξη σε κάποιο ίδρυμα (επειδή χρήματα δεν έχω δυστυχώς)και ζήτησαν την άδεια μου για να με ευχαριστήσουν δημόσια φυσικά το απαγόρευσα ...Την δεύτερη φορά όμως το επέτρεψα ακριβώς για τον λόγο που είπε παραπάνω κάποιος κύριος ,να γίνει δημοσίευση για να παρακινήθουν και άλλοι ..
    Η κριτική είναι πολύ εύκολη από πράξεις υστερούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στο παλικάρι ο Θεός να στα φέρει όλα βολικά .ότι κάνεις μπροστά σου να έρχεται αγόρι μου.αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπιε γραψτους στα κακαλα σου αδερφε.....κάνε εσύ ότι καλό μπορείς να κάνεις και μην ακούς κανέναν.....φιλιά από αλεξανδρεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ