Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κρέμασε παπούτσια» ο Στέλιος Μαραγκός;

Aιφνιδιαστικό διαζύγιο προέκυψε στον Πιερικό, με τον Στέλιο Μαραγκό να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Κατερίνης.

Αν και βασικό στέλεχος τις πρώτες αγωνιστικές, το μεταγραφικό «μπαμ» της νέας εποχής του Πιερικού, αποχωρεί ξαφνικά από την ομάδα, αφού όπως αυτή ενημέρωσε, ο Μαραγκός είναι έτοιμος να συνεχίσει «από διαφορετικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλαμβανοντας καθήκοντα σε ΠΑΕ Α’ Εθνικής». 

Οπότε προφανώς στα 34 ο καταξιωμένος Ημαθιώτης αμυντικός αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Πιερίας:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Στέλιο Μαραγκό.

Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την διοίκηση για προταση που δέχθηκε, ωστε να συνεχίσει την καριέρα του από διαφορετικό ρολο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλαμβανοντας καθήκοντα σε ΠΑΕ Α’ Εθνικής.

Όπως ήταν φυσικό η διοίκηση του Πιερικού δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επαγγελματική ενασχόληση του.

Με τη σειρά του ο ποδοσφαιριστής ευχαριστησε την διοίκηση για την κατανόηση που επέδειξε και ευχηθηκε στην ομάδα να κατακτήσει τον αγωνιστικό στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β’ Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ