Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κούτρας στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Αν ο ιός μεταλλαχθεί, κλάψτε τα!»

«Σταματήσε αμέσως το τσιγάρο - Κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη του μεγέθους της Νάουσας από το κάπνισμα»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Κούτρας. Ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, εμφανίστηκε στην αίθουσα του Δημαρχείου, φορώντας μάσκα ffp2 και «τα έψαλλε» στους Δημοτικούς Συμβούλους, που μέσα σε κλειστό χώρο, δεν φοράνε προστατευτικές μάσκες.

Τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως ο ιός συνεχίζει να υπάρχει, είναι αρκετά μεταδοτικός και ότι έχει αυξητικές τάσεις. Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του, ανέφερε, πως αν ο κορωνοϊός μεταλλαχθεί, τότε θα κλέψουμε όλοι μας. 

Παράλληλα, ο έμπειρος γιατρός αναφέρθηκε στους καπνιστές, κάνοντας δημόσια έκκληση να το σταματήσουν άμεσα. Σημείωσε πως κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη του μεγέθους της Νάουσας από το κάπνισμα!

14 σχόλια:

  1. Γιατί δεν μας λέει πόσοι πέθαναν από το εμβόλιο που υποχρέωσαν το κόσμο να το κάνει με το ζόρι (επιβλαλλοντας πρόστιμα)??
    Πόσοι πέθαναν στο νοσοκομείο που δεν είχαν κοβιτ ενω δηλώθηκαν με κοβιτ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος 1:09 πες μας την άποψη σου για την ύπαρξη εξωγήινων και γιατί μας κρύβουν την αλήθεια,ζουν ανάμεσα μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι προχθές είδα 2 στο σινεμά και δεν με άφηναν να δω γιατί είχαν απλομενες τις κεραίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σε καλό δρόμο... βάρα και μην μασάς...

      Διαγραφή
  4. Ρώτα και θα μάθεις!! Πλέον τα λεν! Εκτός αν είσαι από αυτούς που τους πίστεψες από την αρχή κ έκανες και της 5 ! Αν ναι άστο, μην ρωτάς τίποτα, σκευωρίες βλέπεις ακμ γύρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι ρε δεν αφηνετε να μηνυματα;;; στα κλαμπ και στα μπουζουκια γινεται της τρελης με το τσιγαρο και τους ιους!!!! δεν ντρεπεσαι ρε βεροιωτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι δεν νοσηλευτηκαν δεν μπορουν να το καταλαβουν...φυσικα μην μας λενε οτι ηταν τελεια ολα ....ουτε νερο δεν μπορουσαμε να πιουμε, οντας με οξυγονο συνεχεια, να μην πω για τα κλινοσκεπασματα, να μην πω για το ποσες νοσοκομες ηταν μετα τις 3 μμ, φυσικα δεν ηταν ολες και ολοι ετσι...υπηρχαν και υπαρχουν γιατροι και νοσηλευτες με ενδιαφερον και επαγγελματικη προσηλωση....αλλα ολα εχουν αφετηρια απο την Διευθυνση του εκαστου τμηματος και την μεταξυ τους συνεργασια και επαφη....Θεωρω απαραδεκτες τις εγωπαθεις συμπεριφορες στην ιατρικη κοινοτητα...διοτι ο σκοπος και ο ορκος τους ειναι η επαμοιβη προσφορα και οχι η εγωπαθητικα και ψυχρη αντιμετωπιση. Αληθεια αναισθησιολογους θα πληρωσετε σωστα για να εχουν ενδιαφερον στο Δημοσιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά την επιδημία,πολλοί πέθαναν και γιατί είχε απαγορευθεί το να υπάρχουν μέσα στις κλινικές αποκλειστικές νοσοκόμες,η κάποιος συγγενής.
    Οι νοσηλεύτριες ήταν πολύ λίγες,έτρεχαν αλλα δεν έφταναν.
    Χάθηκε κόσμος γιατί δρν υπήρχε κάποιος να του φέρει νερό να πιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε τα αυτά η είδηση είναι αλλού. Γιατί και σαν τι πήρε το λόγο ο Γιατρός και τι είπε στο τέλος ;
    Είπε ή όχι ότι μόλις πάρει σύνταξη σε 7μήνες θα είναι διαθέσιμος για να ασχοληθεί με τα κοινά ;
    Γιατί επέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο για να το πει ; Υπάρχουν και άλλοι πίσω του ; Μήπως ξεκινάν οι γιατροί ; Γιατί δεν ξαναέβαλε υποψηφιότητα στην Περιφέρεια που ήταν τόσα χρόνια (αφοί θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά) και έβαλε εκεί την κόρη του ; Μήπως κάτι άλλο ξεκινάει νωρίς νωρίς ;
    Δεν είναι απαραίτητα μεμπτά τα παραπάνω.
    Μάθετε να ξεχωρίζετε τις ειδήσεις γατάκια.
    (Πάταξον μεν Άκουσον δε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μας λέει όμως για το πόσα εμβόλια πεταμένα και τι γίνεται με την καλό χτενισμένη κυρία της Ευρώπης την κυρία φοντερ λαιν λέω που έχει κατηγορηθεί για την εμπλοκή της με φαιζερ?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει ο άνθρωπος με την Φοντερ Λάιν και την προμήθεια των οποιων εμβολίων; Γιατρός είναι και προσπαθεί να σώζει ανθρώπους. Αυτά που έζησε στο Νοσοκομείο με τον covid 19 εχουν σημασία. Αυτό μας λέει ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
  10. Θα βγει συνταξιούχος και θα δουλεύει πάλι και στην πολιτική και κάποιους εργαζόμενους τους κυνηγάτε ....αυτό είναι το παλιό πασοκ , που πάντα καταφέρνει να διεισδύει , ξύπνα καημένε Αγαθοκλή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ