Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστή τη Δευτέρα η αγορά της Βέροιας


Επανέρχεται την Τρίτη με χειμερινό ωράριο
Κλειστά θα παραμείνουν την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας, στο πλαίσιο της αργίας για την επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, η αγορά της Βέροιας θα επιστρέψει με το χειμερινό ωράριο, που σημαίνει ότι τις ημέρες που τα απογεύματα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, θα ανοίγουν και θα κλείνουν μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή το απογευματινό ωράριο θα είναι 17:00 - 20:30.

10 σχόλια:

  1. ας κλεισει και ολη την εβδομαδα … ανθρωπος δεν περπαταει πλεον στα μαγαζια … και σειρα εχουν τα καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλη πόλη μένεις! Δεν εξηγείται αλλιώς!

      Διαγραφή
    2. απο κανενα χωριο θα κατεβαινεις και βλεπεις 10 ατομα οσο εχεις στην πλατεια του χωριου σου..

      Διαγραφή
    3. Στην αλεξανδρεια δευτερα παρασκευη και το σαββατοκυριακο εχει πολυ κοσμο απο τις 19:00 μεχρι τις 23:00. Τις αλλες μερες ειναι μισογεματα.

      Διαγραφή
    4. Στον Ανώνυμο 12 Οκτώμβριου 2023 9:25.
      Τι λες ρε συ! Στην Βέροια μένω μια ζωή! Πάντα είχε κόσμο η Βέροια και πάντα θα έχει!

      Διαγραφή
  2. Ο άνθρωπος καλα τα λεει , η πολη εχει φτωχυνει , παπουδες κυκλοφορουν εξω και λιαζονται στις καφετεριες που εχει γεμισει η βεροια πλεον.
    ετσι ηταν η βεροια παλια; τωρα αν μερικοι εχουν ερθει προσφατα απο τα χωρια τους και δεν καταλαβαινουν την διαφορα ειναι θεμα δικο τους. Η πολη εχει φτωχυνει και δεν εχει γυρισμο ποσο μαλλον με τα ατομα αυτα που εχουν αναλαβει την τυχη της δεκαετιες τωρα και ειναι ολοι τους ιδιοι .
    τουρισμο δεν εχεις , φοιτητες δεν εχεις , στρατο δεν εχεις , εχεις μονο συνταξιουχους κ δημοσιους υπαλληλους.
    και ο τουρισμος της πολης ειναι για το πολυ 3-4 μερες , να δει λιγο τα μουσεια , λιγο καποιες εκκλησιες να φαει και 2 μπριζολες σε κανενα μαγαζι και τελος. αυτο δεν ειναι σοβαρος τουρισμος που μπορεις να εχεις . Ο,τι προσφερεις ΑΥΤΟ εχεις .
    Η πολη θα συνεχισει τον μαρασμο , ολα στην αγορα της πλην ελαχιστων εξαιρεσεων εχουν ευτελιστει σε ποιοτητα ειτε εμπορευματων ειτε υπηρεσιων και οποιος παλι δεν το καταλαβαινει προβλημα του , δεν απευθυνομαι σε αυτους τους πολλους , απευθυνομαι σε λιγα ατομα που νοιωθουν , οι λοιποι στον σταβλο σας και στον σανό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος κ εσυ και ο πρωτος που σχολιασε.. δεν υπαρχει τιποτα πλεον στην βεροια. το να βγαζουν τα εξοδα 2-3 μαγαζια σε μια πολη 40000 κατοικων δεν ειναι επιτευμα!!! και σε ολα αυτα μεσα ο δημος αναξιος να αναλαβει να φτιαξει την πολη

      Διαγραφή
  3. χάλια ο εμπορικος συλλογος της Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που λέτε ότι η Βέροια δεν έχει κόσμο για πάτε πρώτα σε καμία άλλη πόλη και μετά ελάτε να μου πείτε τι είδατε! Η Βέροια και κόσμο έχει και αγορά έχει και είναι πολλή καλύτερα οικονομικά από άλλες πόλεις της χώρας! Άντε στον στάβλο σας τώρα όσοι διαφωνείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού η Βεροιώτισσα είναι ικανή να ξοδέψει μισό ρεζερβουάρ βενζίνη για να πάει, για φιγούρα, να ψωνίσει στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας εκεί τα χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ