Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Μνημείο Πεσόντων Βεροιέων στο Ρολόι η κατάθεση στεφάνων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με την δέουσα λαμπρότητα τιμήθηκε στη Βέροια η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου η επίσημη δοξολογία, όπου και αναγνώσθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Αναστάσιο Γιάγκογλου.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Βεροιέων του '40 - '41 στην πλατεία Ωρολογίου, παρουσία των θρησκευτικών, πολιτειακών, στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών του τόπου και των σημαιοφόρων των σχολείων της Βέροιας.

Στεφάνι κατέθεσαν ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης Δημήτρης Κιρμικίρογλου, ο εκπρόσωπος της Βουλής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ημαθίας, εκπρόσωποι Ενώσεων, Συλλόγων και Συνδέσμων Αποστράτων Αξιωματικών και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι κομμάτων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. 

Ακολούθησε τήρηση ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. 

Δείτε φωτογραφίες:





























































































5 σχόλια:

  1. Αυτό με τη κατάθεση στεφάνων από τον κάθε έναν εκπρόσωπο αθλητικών συλλόγων που θέλει να κάνει τη λεζάντα του, πρέπει να σταματήσει... Γελάει ο κόσμος μαζί μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι ηρώο που αξίζει πραγματικά σεβασμό και απόδοση τιμών. Συγχαρητήρια στον σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών και ειδικά στον αεικίνητο πρόεδρο του! Ζήτω το έπος του '40! Ζήτω η Ελλάς! Αιώνια η μνήμη των ηρωικών πεσόντων μαχητών! Χρόνια πολλά Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. An mezeban ta lefta apo ta stefania simera sth veria tha trogane pi ftoxoi ena piato fagito. H lezanda ine meros tou ergou. Kali leutergia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή μάθε Ελληνικά ή σταμάτα να σχολιάζεις αμόρφωτε!!!Εκτός από σπαστικός είσαι και κουραστικός!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ