Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτορεπορτάζ από την κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ωρολογίου


Με την δέουσα λαμπρότητα τιμήθηκε φέτος στην Βέροια η 110η επέτειος από την απαλευθέρωση της πόλης. Το πρωί τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην Πλατεία Ωρολογίου. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που κατέθεσε στεφάνι.


Ακολούθησαν ο εκρόσωπος της Βουλής, βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο βουλευτής Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της Π.Ε. Ημαθίας, περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Γιώργος Τσιλογιάννης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιτότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» Δημήτρης Τσανακτσίδης, οι Προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη και Θανάσης Αλαγκιοζίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιος Σουροβίκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, εκπρόσωποι Παραρτημάτων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, Αναπηρικών & Εφεδροπολεμικών Οργανώσεων, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, οργανώσεων, κομμάτων, σωματείων, αθλητικών συλλόγων και λοιπών φορέων.


Ακολούθησε η ανάγνωση του πανηγυρικού της ημέρας, η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ αμέσως μετά οι επίσημοι κατηφόρισαν την οδό Μητροπόλεως για να πάρουν τις θέσεις τους στην εξέδρα από όπου θα παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Δείτε φωτογραφίες:
































































































5 σχόλια:

  1. 1. Ήταν η 111η επέτειος κ όχι η 110η.
    2. Γιατί ένας αθλητικός σύλλογος πολεμικών Τεχνών να καταθέσει στεφάνι και ποιος το πληρώνει αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι, φτάνει αυτό το πανηγύρι, από πού κι ως πού ένας ιδιωτικός σύλλογος καταθέτει στεφάνι;;

      Διαγραφή
  2. Αιώνια τιμή και ευγνωμοσύνη στους Έλληνες αδερφούς που δεν ξέχασαν την Μακεδονία και τους σκλαβωμένους Έλληνες πρόγονούς μας και τους απελευθέρωσαν με ΑΙΜΑ !
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Βέροια , πάντα ελληνική & ελεύθερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρκουλή τέλος η λεζάντα τελευταία φορά ήταν εκτός αν σε βάλει ο κασελακης για το αμερικανικό ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Βεροιείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ