Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταιγιστική η Βέροια κόντρα στα Καβάσιλα - Νίκησε 7-1 με τα «δεύτερα»

Δυνατό φιλικό μεταξύ ΑΕ Καβασίλων και ΝΠΣ Βέροια δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (31/10) στα Καβάσιλα.

Η τοπική ομάδα φιλοξένησε τη “Βασίλισσα” σε έναν αγώνα που έμοιαζε με προπονητικού χαρακτήρα, ωστόσο δεν ήταν, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνουν υψηλά αγωνιστικά στάνταρ και να προσφέρουν δυνατές μονομαχίες στους περίπου 30 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Σκοπός του Αντώνη Παπατζίκου να τεστάρει τις δυνάμεις των παικτών του και να δει ποιοι βρίσκονται σε θέση να προσφέρουν το 100% στην επερχόμενη 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Στα αξιοσημείωτα του απογεύματος, η παρουσία τεσσάρων νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Πάνω-κάτω ίδιος ο σκοπός και για τον Σάκη Παγγούρα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ομάδας του στην αυριανή (1/11) εμβόλιμη 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας, θέλησε να κρατήσει την ομάδα του «ζεστή», ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 7-1 υπέρ της Βέροιας. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Χατζηπάντος (2), Πίτσης, Βασιλακάκης, Κετόγλου, Λαφάρας και Γιαγτζίδης, ενώ το μόνο γκολ των Καβασίλων πέτυχε ο Βουλγαράκης.

Δείτε συνθέσεις και φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ειδηση πηρε 20 "χα χα" . Αυτο τα λεει ολα. Με αυτα που γραφετε καταντησε η ομαδα ανεκδοτο. Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ