Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κάστρο» του Βοργιαζίδη η Βεργίνα - Τι πήρε σε Απόστολο Παύλο, Δοβρά και Μακεδονίδα

Μεγάλος νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου αναδείχθηκε ο Κώστας Βοργιαζίδης. Ο Δήμαρχος Βέροιας θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου γιατα επόμενα 5 χρόνια, καθώς η πλειοψηφία των πολιτών επιβράβευσαν το έργο του. 

Η «Δράσης με Γνώση» πήρε το μεγαλύτερο ποσοστά της στον πρώην δήμο Βεργίνας (Βεργίνα, Μετόχι, Παλατίτσια, Συκιά), καθώς πήρε το ιλιγγιώδης 72,41%, την ώρα που ο «Ισχυρός Δήμος» του Κώστα Παλουκίδη έλαβε 20,62% και η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - αλλάΖΟΥΜΕ» του Θεόφιλου Κορωνά μόλις 4,62%.

Στους άλλους πρώην δήμους, ο Κώστας Βοργιαζίδης πήρε εντυπωσιακό ποσοστό με 63,33% στον Απόστολο Παύλο (Μακροχώρι, Διαβατός, Κουλούρα, Νέα Νικομήδεια, Λυκογιάννη), στην Μακεδονίδας 63,12% (Ριζώματα, Δάσκιο, Πολυδένδρι, Σφηκιά) και στη Δοβρά 61,63% (Άγιος Γεώργιος, Αγία Μαρίνα, Πατρίδα, Τρίλοφος, Φυτειά).

  • 72,41% ΒΕΡΓΙΝΑ
  • 63,33% ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  • 63,12% ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΑ
  • 61,63% ΔΟΒΡΑ

4 σχόλια:

  1. Δηλαδή επειδή τον ψήφισαν αυτοί για δήμαρχο ,η Βέροια θα είναι βρώμικη με σκουπίδια εκτός κάδων ως συνήθως,με τραπεζοκαθίσματα πάνω στα πεζοδρόμια ,και να περπατάει πεζός στον δρόμο, φωτισμός ανεπαρκείς τόσα χρόνια,κτλ....μόνο χαμόγελο διαθέτει ο δήμαρχος, υπομονή και πάλι για 5 χρόνια, βοήθα Παναγιά,κατι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στη Δ.Ε. Βέροιας πρώτος βγήκε κ με διαφορά..... 55.0%...

      Διαγραφή
  2. Τα θερμά συγχαρητήρια στους κκ βουλευτές της Ημαθίας Βεσυρόπουλο, Τσαβδαρίδη και Μπαρτζώκα καθώς και στον Περιφερειάρχη κ.Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαιτζίδη για την επανεκλογή του Δημάρχου της επιλογής τους . Κοπίασαν βέβαια, αλλά στο τέλος θριάμβευσαν. Μέχρι και γεραλέο λαγό χρησιμοποίησαν αφού πρώτα κατέστρεφαν με ξεδιάντροπο τρόπο κάθε άλλη σοβαρή και νικηφόρα επιλογή.
    Βέβαια στην προσπάθεια συνέβαλαν σε μικρότερο βαθμό και διάφοροι άλλοι ανυπόληπτοι, γυρολόγοι της Νέας Δημοκρατίας , χωρίς επίσης να απουσιάζει από τον ιερό αγώνα και η ραχοκοκαλιά του τόπου μας, οι φαντασμένοι αυτοαποκαλούμενοι ως «αστική τάξη της Βέροιας».
    Όσο για τον Δήμαρχο μάλλον ήταν ο τελευταίος που κατάλαβε, αν κατάλαβε, πότε, ποιοι και πως αποφάσισαν για να παραμείνει ακόμα μία περίοδο στη Δημαρχία.
    Σημασία όμως έχει η νίκη, Συγχαρητήρια Δήμαρχε με τους Συνεργάτες σου. Καλή ξεκούραση να έχετε. Μη νοιάζεστε για τίποτα. Συνεχίστε όπως μέχρι σήμερα. Περισσότερο πάτο δεν μπορεί να πάει ο Δήμος. Η νίκη θα είναι δική σας και το 2028.
    Μόνο σας συμβουλεύω να μη ψαχτείτε και κάποια στιγμή αντιληφθείτε για ποιο λόγο σας επέλεξαν όλοι οι παραπάνω.
    Θου, Κύριε, Φυλακήν Τω Στόματί Μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε ξέρεις εσυ μην κανείς τίποτα για τα επόμενα χρόνια και θα βγεις με 60% το 2028 .Θα γυρίζουμε vintage ταινίες και σειρές στα επόμενα χρόνια στην Βέροια δεν θα χρειάζονται ούτε σκηνικά ούτε πλατό έτοιμη θα είναι η πόλη .Είσαι πολύ μπροσταααααα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ