Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή του Κασσελάκη στην Αλεξάνδρεια

Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρειο Ελλάδα και την συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενέταξε στο πρόγραμμά του και την Αλεξάνδρεια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και στελέχη της παράταξης.


Η επίσκεψή του ξεκίνησε το πρωί από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια, αφού περπάτησε στον πεζόδρομο της πόλης και χαιρέτισε πολύ κόσμο, κατέληξε σε κεντρικό καφέ, όπου πραγματοποίησε ομιλία και ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες.




Τον πρόεδρο συνόδευαν η βουλευτής Πέλλας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, ενώ στην Αλεξάνδρεια τον υποδέχηκαν το μέλος της Ν.Ε. Γρηγόρης Γεωργιάδης, η πολιτεύτρια Φανή Γιωτάκη και πολλά στελέχη, πρώην βουλευτές και πολιτευτές της παράταξης.


Ο Στέφανος Κασσελάκης απόλαυσε θερμή υποδοχή από τον κόσμο, οι οποίοι τον αγκάλιαζαν, τον φιλούσαν και φυσικά του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.



Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, υπενθυμίζοντας μάλιστα την επίσκεψη που είχε κάνει σε Βέροια και Νάουσα πριν τις βουλευτικές εκλογές, συνοδεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα, όπου είχαν γίνει δέκτες πολλών διαμαρτηριών των αγροτών σχετικά με το θέμα των αποζημιώσεων και την αντιμετώπιση του προβλήματος από την κυβέρνηση.


Τη διαβεβαίωση ότι θα στηρίξει τους αγρότες και θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα έδωσε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως ο εξαγωγικός χαρακτήρας της πρωτογενούς παραγωγής είναι ένα στοίχημα για την Ελλάδα, δεσμευόμενος ότι:

- Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει στο δημόσιο και θα ενισχυθεί
- Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί δίπλα στους παραγωγούς τεύτλων για να γυρίσει στην Ελλάδα η παραγωγή ζάχαρης.



«Οι αγρότες αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο και το Κράτος πρέπει να είναι δίπλα σας ώστε να επιβιώσετε από την Κλιματική Αλλαγή», τόνισε ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους πολίτες της Αλεξάνδρειας, και συνέχισε: «Εσείς μπορεί να μην με ξέρετε καλά, αλλά να ξέρετε κάτι. Εγώ ξέρω εσάς. Ξέρω τι τραβάτε, ξέρω ότι δικαιοσύνη θέλετε στην καθημερινότητά σας, ξέρω την αξιοπρέπεια που αξίζετε στην καθημερινότητά σας και θα έχετε μία κυριολεκτικά άμεση επαφή με την ηγεσία του κόμματος και όλοι μαζί θα δώσουμε λύσεις στον ελληνικό λαό. Είμαστε εδώ για εσάς».

12 σχόλια:

  1. Αγγελε μόνο εσύ θα επιβιώσεις ακόμα και σε πυρηνικό πόλεμο, γουελ νταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φτώχεια που περνάει η Ελλάδα είναι συνέπεια της πνευματικής φτώχειας. Αν οι σημερινοί Έλληνες είχαν έστω και στοιχειώδη ηθικό και πνευματικό επίπεδο, τέτοιες εικόνες δεν θα βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλό το δικό σου έχει πολιτική σύγχυση..μπερδεύοντας ανόμοια πραγματα

      Διαγραφή
  3. Ο Κασελάκης θα κατανοήσει τα προβλήματα των αγροτών; Έλα Χριστέ και Παναγιά. τι άλλο θα ακούσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρυσήμαντες δηλώσεις χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδω βρε μπουγατσομακεδονες σας πουλησε σανο ο μητσοτακης ο κασελακης σας πειραξε??χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να σιχαινόμαστε και τους δύο δεν παίζει;Δηλαδή θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουμε ένα χάλι,λαθρολάγνε και λοατκολάγνε;;!!

      Διαγραφή
  7. South Makedonia will send you back we're you belong...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερώτηση .....τι γύρευε στον Γιδά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην επενδύετε σε καμένα χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ