Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης: «Η χειρότερη επιλογή να κατέβουν χωριστά Βέροια και Αγία Μαρίνα στη Γ' Εθνική»

Καλεσμένος “Στο… Μαντρί” του SportsFan ήταν ο Πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μίλησε για την μεγάλη του αγάπη την Αγία Μαρίνα, τις σχέσεις του με τον Αγάπιο Αναστασιάδη, αλλά και τις σκέψεις που κάνει για το ποδοσφαιρικό μέλλον των ομάδων της Ημαθίας.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας: “Ήταν ένα αποτέλεσμα που εμείς το βλέπαμε εντελώς διαφορετικά. Μετά το δύσκολο πρόγραμμα, περιμέναμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δε μας βγήκε τίποτα και όλα στραβώσανε από τα μέσα της εβδομάδας. Καταρχάς, πήγαμε χωρίς τον προπονητή μας, δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά είναι σημαντικό. Ήμασταν και άτυχοι, ούτε αυτό όμως αποτελεί δικαιολογεί. Όποιος είδε το παιχνίδι εκεί, ενώ πήγαινε πολύ καλά για εμάς, ενώ είχαμε τις φάσεις και δεν είχαμε απειληθεί, σε μια ανύποπτη φάση γίνεται μια απλή βαθιά σέντρα, φυσικά δεν φταίει σε τίποτα ο Ιωαννίδης, θα τύχει όπως κατέβασε ρολά, να του φύγει η μπάλα από τα χέρια και να βρεθεί ο επιθετικός Κεχαγιάς και να σημειώσει το 1-0 στο 43′. Το κλασικό που συμβαίνει με εμάς… την πατάμε στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο δεν ήταν καλή η ψυχολογία της ομάδας. Μπήκαμε, πιέσαμε και πάλι στο 60′ και κάτι, εκεί που θέλαμε να ισοφαρίσουμε το ματς, πάλι ο Κεχαγιάς, ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο Αετός Βαρβάρας, τον ευνόησαν τρεις κόντρες, πέρασε όλο το κέντρο και πλάσαρε τον Ιωαννίδη για να γίνει το 2-0 και εκεί τελείωσε για εμάς. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

Για την ιστορική πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας: “Αυτό που κάναμε (σ.σ. νταμπλ και άνοδος στη Γ’ Εθνική) ξέρουμε ότι ήταν ένα δύσκολο πράγμα και για εμένα οικονομικά. Με πήρε το συναίσθημα και είπα ότι εφόσον δεν μπορώ να βρω τρόπους, θα πάω με τους δικούς μου πόρους και χορηγούς σε αυτόν τον γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Το αν έκανα καλά η ιστορία θα το δείξει. Η Αγία Μαρίνα, όμως, είναι τώρα στη Γ’ Εθνική και να πέσει είμαστε όλοι ήρωες.

Κάπου ο κύκλος των ανθρώπων, η δύναμη και το κουράγιο τελειώνουν. Είμαστε ένα μικρό χωριό, κάνουμε την προσπάθειά μας και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα όταν δεν έχεις την πραγματική ικανοποίηση και την αποδοχή για να έρθει να το ζήσει όλο το χωρίο αυτό… Εγώ π.χ. πήγα στη Βαρβάρα, που είναι ένα χωρίο, και είδα ένα χωρίο που παράτησε τις δουλειές του και ήταν στο γήπεδο.

Το όνειρο ξεκίνησε με κάποιους συνεργάτες από τη Γ’ Ερασιτεχνική. Ανεβήκαμε Β’, μετά Α2, μετά Α1. Το μεγαλύτερο πλήγμα που είχα εγώ είναι πριν τρία χρόνια που διαλύθηκαν οι ακαδημίες. Από εκεί και πέρα, πες το εγωισμό, πες το συναισθηματισμό, πες το ότι εκεί είναι η ζωή μου όλη, το πήρα εγωιστικά και ήθελα να γράψει η ιστορία ότι η Αγία Μαρίνα πήρε πρωτάθλημα, πήρε κύπελλο και έπαιξε στη Γ’ Εθνική. Μπορεί να μου πούνε ‘πετάς τα λεφτά σου τσάμπα’… οκ… αλλά η ιστορία δε θα σβηστεί ποτέ. Αλλά και το χωρίο δε θα αφανιστεί σαν ομάδα. Γιατί λένε ότι όσοι παίζουν Γ’ Εθνική και πέφτουν διαλύεται η ομάδα. Δεν είναι έτσι. Η ομάδα, είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα, θα συνεχίσει να υπάρχει”.

Για τα πλάνα της σεζόν: “Η ομάδα θα πάει μέχρι τον Γενάρη και ανάλογα που θα βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα θα ενισχυθεί ή αν έχει ανοίξει ‘τεράστια ψαλίδα’ θα πάει με μικρούς και νεαρούς παίκτες μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, στόχος είναι να μπορέσουν να σωθούν και οι δύο ομάδες, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο. Το αν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ τω δύο προέδρων θα το δούμε εγώ, ο Αγάπιος και οι συνεργάτες μας, αλλά να ξέρετε ότι πάντοτε ανοιχτό το παραθυράκι να συνεργαστούμε”.

Δείτε τo video:

4 σχόλια:

  1. Ένας Νομός τρεις πόλεις μία ομάδα.
    σας βλέπω έρχεστε αργά αλλά σταθερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα για να καταλάβουμε δηλαδή: θεωρείς ότι βρίσκεσαι κάπου μακριά στο μέλλον κι έρχονται οι άλλοι αργά και σταθερά; Πρόσεξε, τα νούμερα που γράφουν κάποια κουτάκια ούτε καραμέλες είναι ούτε δείχνουν την ώρα. Πρόκειται για την ημερομηνία, και όταν αναφέρεται στο παρελθόν, σημαίνει ότι έχουν λήξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη και τώρα μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση: Οι έμπειροι της Αγίας Μαρίνας νά έρθουν στη Βέροια και τα καλά ταλέντα της Βεροίας να παίξουν Γ΄Εθνική με την Αγία Μαρίνα. Θέληση χρειάζεται τον Δεκέμβριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ