Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα και στους Νέους Επιβάτες για τη Βέροια


Ακόμη μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη Βέροια, η οποία στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής, ταξίδεψε στους Νέους Επιβάτες, όπου και ηττήθηκε από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 2-1.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλές προϋποθέσεις και δυνατές μονομαχίες, με τη Βέροια μάλιστα να καταφέρνει να σκοράρει με τον Μελικιώτη στο 4ο λεπτό, γκολ που ωστόσο ακυρώθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή δίνοντας επιθετικό φάουλ.

Αντίθετα, το γκολ του Κεραυνού στο 7ο λεπτό μέτρησε κανονικά, με τον Μετάι να υποδέχεται υποδειγματικά τη σέντρα και να εκτελεί εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0.

Το γκολ έφερε απογοήτευση, όχι όμως αρκετή για να σταματήσει να παλεύει η ομάδα, με τη Βέροια να πιέζει ψηλά και να καταφέρνει να σημειώσει δύο τελικές. Πρώτα ο Κουτσούκης με ένα τολμηρό σουτ από τα 20 μέτρα την έστειλε άουτ στο 8ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντόγος ανάγκασε τον Κουτσαβασίλη να επέμβει με μια πολύ καλή προσπάθεια από πλάγια θέση, την οποία απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Ο ρυθμός έπεσε και η Βέροια κατάφερε να ξανααπειλήσει στο 24′, με μια καταπληκτική κεφαλιά του Τζημογιάννη, την οποία απέκρουσε ο Κουτσαβασίλης, ενώ παρόμοια φάση είχε η “Βασίλισσα” ένα λεπτό αργότερα, με πρωταγωνιστή τον Χατζηπάντο.

Και πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγουν στην επίθεση και με τη δεύτερη τους ευκαιρία να σημειώσουν το 2-0. Πρώτα ο Δεληχατζής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εντυπωσιακή προβολή, με τον Μετάι στην επαναφορά να σουτάρει και να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα παρά την απόκρουσα του Καντιμοίρη.

Φλέρταρε με το χατ-τρικ ο Μετάι, υποδεχόμενος τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα μονοκόματο σουτ στο 34′ να βρίσκει τον Τζημογιάννη και στη συνέχεια να μαζεύει ο Καντιμοίρης.

Η αντίδραση ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κουτσούκη να κερδίζει πέναλτι και τον Ντόγο να το εκτελεί εύστοχα στο 46ο λεπτό, σημειώντας το 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Άμεσα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κεραυνός ήθελε να πάρει ξανά διαφορά ασφαλείας, με ένα επικίνδυνο σουτ του Μουράτη στο 47′ το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους και στο 58ο λεπτό με διπλή ευκαιρία, πρώτα του Σύρπη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα σε αμυντικό, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κατσέλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας χρειάστηκε να επέμβει και σε ένα απευθείας κόρνερ ένα λεπτό αργότερα, στέλνοντάς τη μπάλα μακριά.

Το μπαράζ ευκαιριών συνεχίστηκε για τον Κεραυνό, ο οποίος σε αντεπίθεση στο 61′, έβγαλε τον Φράγκο σε θέση βολής και αυτός με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ, ανάγκασε τον Καντιμοίρη να τη στείλε σε κόρνερ.

Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Μουράτη στο 71′ να επιχειρεί από πλάγια θέση ένα ψιλοκρεμαστό σουτ και τον Καντιμοίρη να διώχνει εκτός με τα ακροδάχτυλα.

Στο ενδιάμεσο, η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως να καταφέρει να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επόμενη τελική ξανά για τον Κεραυνό, με τον Μετάι να εκτελεί εντυπωσιακά έξω από την περιοχή και να τη στέλνει πάνω από τη συμβολή των δοκών στο 81′.

Η πρώτη τελική για τη Βέροια ήρθε στο 85′, με ένα σουτ του Κετόγλου, το οποίο δεν ανησύχησε καθόλου την αντίπαλη άμυνα.

Ο μόνιμος πονοκέφαλος της βεροιώτικης άμυνας, Μετάι, είχε ακόμη μια τελική στο 91′, με ένα σουτ το οποίο κατέληξε ξανά άουτ.

Τελικό σκορ 2-1 υπέρ του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, με τη Βέροια να δείχνει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αλλά να συνεχίζει να προβληματίζει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κεραυνός Αγγελοχωρίου (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΟΥΤΣΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΠΟΛΥΖΑΣ, ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ, ΜΕΤΑΙ, ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΔΕΛΗΧΑΤΖΗΣ (ΣΥΡΠΗΣ 46′), ΜΟΥΡΑΤΗ, ΦΡΑΓΚΟΣ.

ΝΠΣ Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ (ΛΑΦΑΡΑΣ 26′), ΧΟΧΛΙΟΥΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 46′), ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 69′), ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΝΤΕΛΛΑΣ 77′), ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ, ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 26′)

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα στο sportsfan.gr

3 σχόλια:

  1. Τι όνειρο είδαν χωρίς ομάδα να θέλουν εθνική κατηγορία. Το βήτα τοπικό και σιγά σιγά ανεβαίνεις, ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονειρο οτι κανουν τους παραγοντες μιας ιστορικης ομαδας χωρις να βαλουν το χερι στην τσεπη. Δεν ειναι ωραιο ονειρο αυτο?

      Διαγραφή
  2. ..apo VASILISSA egines....XESFTILISSA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ