Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιστορικό 58% Βοργιαζίδη στον Δήμο Βέροιας

Το μεγαλύτερο ποσοστό εκλογής από την πρώτη Κυριακή με 58,62% κατάφερε ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ξεπερνώντας το 53,50% του Χρήστου Σκουμπόπουλου από τις εκλογές του 2002. Πρόκειται σαφώς για μια καθολική αναγνώριση στο πρόσωπο του δημάρχου, αλλά και στην ικανότητά του να διεισδύει σε όλο το πολιτικό φάσμα και να προσελκύει νέες και ισχυρές υποψηφιότητες στην ομάδα της «Δράσης με Γνώση». Βέβαια, το τεράστιο το ποσοστό, μεγαλώνει και την ευθύνη προς του δημότες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, για όσους μάλλον δυσκολεύονται με τους αριθμούς, ότι η επικράτηση Βοργιαζίδη από την πρώτη Κυριακή ήταν δεδομένη καθώς ο νυν δήμαρχος έχοντας διπλάσιο αριθμό υποψηφίων από τους άλλους δύο διεκδικητές, ακόμα και με την υπόθεση ότι όλα τα ψηφοδέλτια είχαν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά (που δεν είχαν, αφού Παλουκίδης και Κορωνάς πάσχιζαν μέχρι τέλους να συμπληρώσουν έναν αξιοπρεπή αριθμό υποψηφίων), το 43% ερχόταν με μαθηματική ακρίβεια από τη μέρα ανακήρυξης των συνδυασμών. 

5 σχόλια:

  1. Η καθολική επικράτηση λόγω απουσίας αντιπρότασης (Ν.Δ. ανοργάνωτη, λύση τελευταίας στιγμής ο Παλουκίδης-χωρίς ουσιαστική στήριξη) έχει φέρει κοντά στον Βοργιαζίδη, καιροσκόπους.
    ΑΝ έχει(?) την σοφία ,να προφυλαχθεί θα προφυλάξει και την πόλη.

    Αν,οχι . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ δημοσιογράφε , θα σε κάνω διόρθωση , ο κος Βοργιατζίδης βγήκε με ποσοστό 58,62% από την πρώτη Κυριακή , ενώ ο φίλτατος Σκουμπόπουλος με 53,50% στην δεύτερη Κυριακή......... υπάρχει διαφορά .....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα απορεί και ο ίδιος για το υψηλό ποσοστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια Μαθηματική παρατήρηση: Μπορείτε να βρείτε πόσες ακριβώς ψήφους σε αριθμό πήρε ο ένας και πόσες ο άλλος και επί ποίων Δήμων, για να κάνουμε σύγκριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ