Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας τιμήθηκε στη Βέροια


Την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, που έχει καθιερωθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, τίμησαν στη Βέροια η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ημαθίας, το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και ο δήμος Βέροιας.


Το πρωί της Τρίτης 10 Οκτωβρίουβ 2023 επαγγελματίες ψυχικής υγείας της ΚΜΨΥ και ΣΟΦΨΥ πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση μπροστά από το Δημαρχείο, ενημερώνοντας τον κόσμο για την ψυχική υγεία και διανέμοντας έντυπο υλικό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο βουλευτής Λαζαρος Τσαβδαρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Γιώργος Σαλιάγκας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρόδρομος Ισαακίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου ΜΑμΑ και των Καρκινοπαθών Ημαθίας, ενώ αρκετός κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα ψυχικής υγείας, η οποία... «μας αφορά όλους!».

Δείτε φωτογραφίες:










1 σχόλιο:

  1. «Όλα στη θέση τους σωστά κι ωραία βολεμένα..» λέει ένα άσμα. Τα σχετικά Ευρωπαϊκά κονδύλια κατανέμονται δίκαια(sic) στους δημόσιους φορείς ψυχικής υγείας, πολιτικοί παράγοντες κ τριπλοθεσήτες(!) 'ειδικοί' επιστήμονες αλληλοσυγχαίρονται για το έργο τους κ διακηρύσσουν το 'δικαίωμα στον.. κορβανά της ψυχικής υγείας', καθώς κι ότι οι ψυχικά νοσούντες είναι χρήσιμα, πολύ χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας, ειδικά γι' αυτούς! «Είναι πολλά τα.. οφέλη, Άρη..» κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ