Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το θρίλερ στη Νάουσα συνεχίζεται - Δεν στηρίζει κανέναν ο Μαρκοβίτης

Δεν δίνει γραμμή ούτε για Καρανικόλα, ούτε για Κουτσογιάννη  
Την πρώτη του δήλωσε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (8/10) έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας, Γρηγόρης Μαρκοβίτης. Ο κ. Μαρκοβίτης δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε η παράταξή του, ωστόσο όχι και από το εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους δύο. 

Μάλιστα, αποτρέπει πιθανώς προσπάθειες από τις άλλες παρατάξεις προς του υποψηφίους για στήριξη στη 2η εκλογική Κυριακή (15/10).

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

«Στην τελευταία κεντρική μας ομιλία είπαμε ότι το Άλμα θα νικήσει από την 1η Κυριακή. Και πράγματι, έτσι έγινε.

Νικήσαμε από την 1η Κυριακή. Νικήσαμε ηθικά, νικήσαμε ποιοτικά, νικήσαμε σε όλους τους τομείς, εκτός από το αποτέλεσμα της κάλπης. Εκεί οι συνδημότες μας έκριναν διαφορετικά. Απόλυτα σεβαστή η λαϊκή ετυμηγορία. Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες.-

Όλοι εμείς στο Άλμα για το Δήμο Νάουσας είμαστε αυτοί που είδατε στο φιλμάκι που φτιάξαμε με πολύ μεράκι και αυτή την όμορφη διάθεση και ψυχολογία θελήσαμε να περάσουμε και στην καθημερινότητά μας.

Όμως, οι συνδημότες μας αποφάσισαν ότι προτιμούν περισσότερο αυτούς που αποδεδειγμένα έβλαψαν τον τόπο μας την τελευταία δεκαετία. Η πλειοψηφία έδειξε με την ψήφο της ότι είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση που επικρατεί εδώ και 9 χρόνια.

Εμείς τονίζουμε και πάλι την βασική μας θέση ότι δεν εμπιστευόμαστε κανέναν από τους δύο, τους θεωρούμε ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, εξίσου επιζήμιους, δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας και δεν θα γίνουμε συνυπεύθυνοι στα όσα ζοφερά προδιαγράφονται για τον τόπο μας.-

Συνεπώς, είναι αδιανόητο για μας να ξεχωρίσουμε και να στηρίξουμε κάποιον από τους δύο. Το μόνο που μπορούμε να υπενθυμίσουμε είναι ότι η ψήφος είναι μυστική, προσωπική επιλογή του καθενός, έκφραση της βούλησής του, για την οποία φέρει ο ψηφοφόρος ακέραια την ευθύνη.

Ως επικεφαλής της πρωτοβουλίας μας παρακαλώ να παύσει κάθε όχληση των υποψηφίων μας από τα μέλη και φίλους των άλλων δύο συνδυασμών, διότι οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν επιδέχονται παζάρια, στο όνομα πολιτικών παιχνιδιών. Άλλωστε, το είχαμε ξεκαθαρίσει και προεκλογικά ότι δεν είμαστε από αυτούς που κάνουν τέτοιου είδους συμφωνίες και γι’ αυτό και διαφέρουμε.

Εμείς θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συνδημότες που πίστεψαν σε μας και στην προσπάθειά μας, σε όλους τους φίλους μας που ήταν κοντά μας αυτό το διάστημα, στα μέλη των οικογενειών μας που μας στερήθηκαν, αλλά και μας στήριξαν απεριόριστα και σε όλους εκείνους τους συνδημότες μας που μας αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη και μας άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Άλμα για το Δήμο Νάουσας είχε εξαρχής ένα κινηματικό χαρακτήρα που αφετηρία είχε τους ίδιους τους πολίτες, τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τα οράματά τους. Το Άλμα είναι μια συλλογικότητα που ήρθε για να μείνει. Τον τρόπο, την μορφή, τον χαρακτήρα και τις περαιτέρω δράσεις, θέσεις και επιλογές θα τις αποφασίσουμε με τον ίδιο δημοκρατικό, ανοικτό και καθάριο τρόπο που λειτουργήσαμε μέχρι σήμερα.-

Άλμα για το Δήμο Νάουσας
Ο επικεφαλής
Γρηγόρης Νικ. Μαρκοβίτης».

3 σχόλια:

  1. Μα αφού δεν στηρίζει τον δεύτερο, που χρειάζεται στήριξη για να περάσει τον πρώτο, δεν στηρίζει δια παραλείψεως τον πρώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φίλε μου απλά αφήνει τον κόσμο να επιλέξει ελεύθερα!

      Διαγραφή
  2. Ποιμενάρχες έχουν μόνο οι θρησκείες.

    Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα (όποιος γέλασε, είναι ικανοποιημένος απο την πρωθυπουργια του Μητσοτάκη)
    Πιθανόν για λάθος λόγους,είναι σωστό αυτο που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ