Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για το «τρίποντο» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν τους αγώνες τους, στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θα ασχοληθούμε με το ματς της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις αναλύσεις στοιχήματος, ως φαβορί λογίζεται η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Δύσκολο παιχνίδι, μετά από «γκέλα» της Ένωσης στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Αλμέιδα ήταν εκτός παιχνιδιού και γνώρισε την ήττα από τους φορμαρισμένους κρητικούς. Η αλήθεια είναι ότι οι νταμπλούχοι , δεν έχουν βρει ρυθμό νικών στη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά, έχει ήδη τρεις βαθμούς στον όμιλο της στο Γιουρόπα μετά την μεγάλη νίκη στο «Amex Stadium» απέναντι στην Μπράιτον  του Ντε Τσέρμπι. Η νίκη της ελληνικής ομάδας προσφέρεται στο 2.31 στη stoiximan.


Ο Άγιαξ συνεχίζει να απογοητεύει τους οπαδούς του. Σε 5 ματς πρωταθλήματος , έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, με μόλις 5. Δυστυχώς, ο «Αίαντας» βρίσκεται σε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση και πρέπει να «συνέλθει» γρήγορα. Στο πρώτο της ματς στους φετινούς ομίλους του Γιουρόπα, ήρθε ισόπαλος με την Μαρσέιγ. Στο τελικό 3-3 με τους Γάλλους στο Άμστερνταμ βέβαια, ήταν  τυχερός που κατάφερε να πάρει έστω και τον βαθμό, με τους Μασσαλούς να έχουν 13 ευκαιρίες παραπάνω στον αγώνα.


Θα στηρίξουμε τη νίκη της ελληνικής ομάδας, με απόδοση 2.31.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ