Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» η Ευγενία Πάσχου


Υποψήφια Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας
Ονομάζεται Ευγενία Πάσχου. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο μικρών παιδιών και εκπαιδευτικός σε νηπιαγωγεία από το 2018.

Η Ευγενία Πάσχου κατεβαίνει υποψήφια σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη και αν θέλετε να την στηρίξετε, μπορείτε να της δώσετε τον έναν από τους δύο σταυρούς που διακαιούσται για την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας.




Ονομάζομαι Ευγενία Πάσχου

• Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά μετά από ώριμη σκέψη γιατί με ενδιαφέρει να προσφέρω κοινωνικό έργο. Άλλωστε για μένα, η μέγιστη αξία στη ζωή μας είναι η προσφορά στον συνάθρωπο.

• Με αυτήν την αξία γαλουχήθηκα από την οικογένειά μου, αυτή προσπαθώ να διδάξω καθημερινά στους μικρούς μου μαθητές στο σχολείο και φυσικά στους γιους μου.

• Μέσα από τη καθημερινή μου επαφή με τους συντοπίτες μου, έχω μάθει να συμμερίζομαι τις ανάγκες τους, τις αγωνίες τους γι’αυτό και η επιθυμία προσφοράς για τον τόπο μου είναι μεγάλη.

• Με ανιδιοτελή ζήλο έχω ως μοναδικό μου στόχο τη μέριμνα και το όφελος της κοινότητάς μας, πάντα με σεβασμό στους συναθρώπους μου.

• Δεσμεύομαι πως θα συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον τόπο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, γνωρίζω σπιθαμή προς σπιθαμή και οραματίζομαι τη δημιουργία προοπτικών για τους νέους ανθρώπους και τη διαμόρφωση της πόλης του μέλλοντος για τα παιδιά μας.

Κοιτώντας μόνο μπροστά και σύμμαχο μου όλους εσάς, μπορούμε να σχεδιάσουμε τον τόπο που μας αξίζει. Ζητώ τη στήριξη σας με την ψήφο σας!

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Ευγενία Πάσχου
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Βέροιας 
με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ