Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλασίασε την δύναμή του ο Καλλίστρατος!

Μια εξαιρετική επίδοση κατέγραψε στις δημοτικές εκλογές ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Δήμου Βέροιας κατέλαβε την δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης με Γνώση», λαμβάνοντας περίπου 1.600 σταυρούς προτίμησης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως o 36χρονος πολιτικός επιστήμονας διπλασίασε την δύναμή του σε σχέση με τις εκλογές του 2019, καθώς ο κόσμος εκτίμησε την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην Αντιδημαρχία που του εμπιστεύθηκε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

12 σχόλια:

  1. Να μας πει και πόσα ένσημα έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν γνωρίζεις, καλύτερα μην μιλάς....

      Διαγραφή
    2. Εσυ που γνωρίζεις πόσα ένσημα έχει

      Διαγραφή
    3. Δεν μας λες εσύ που γνωρίζεις καλύτερα

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Καλλίστρατε , τα θερμά συγχαρητήρια νου .......Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος άξιος στον δήμο οι άλλοι δυστυχώς είναι διακόσμητκοι. Εύχομαι στις άλλες εκλογές Δήμαρχος το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ενσημα παλικαρι οσοι εργαζονται τα εχουν για να βγουν ταμειο. Καμια σχεση με τους ψηφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τεχνητή νοημοσύνη, η ψηφιακή προσβασιμότητα, η ψηφιακή οικονομία και οι
    ψηφιακές δεξιότητες, δράσεις δηλαδή με ευρύτερες κοινωνικές και αναπτυξιακές επιπτώσεις στην Πόλη μας πως σχετίζονται με το πτυχίο και τον τίτλο του αντιδημάρχου ηλεκτρονικής και ψηφιακής μπλα μπλα μπλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρε δεν το γνώριζες ότι είναι συνταξιούχοι , δεν έκαναν αίτηση παραίτησης , δεν έκαναν αίτηση αποζημίωσης λόγω εξόδου για σύνταξη , βασικά δεν είναι δέκα ....να λες την αλήθεια , εσύ τους ταλαιπωρείς και το κόμμα σου αγράμματε , κακώς είσαι σύμβουλος ...άκουσες δεξιούς προέδρους και πήρες απόφαση να εφαρμόσεις το "δίκαιο" , για να μείνεις και να κερδίσεις την καρέκλα . Τελικά μπορείς να μας πεις για την υπηρεσία που προεδρεύεις τι νομικό πρόσωπο είναι , μια εφαρμόζεις διατάξεις (νόμους και λοιπά )του ιδιωτικού δικαίου και μια του δημοσίου , με αποτέλεσμα να λειτουργεί η επιχείρηση με το σκεπτικό "εμένα με λένε ρίζο όπως θέλω το γυρίζω" . Την όλη ευθύνη για όλα τα γεγονότα την έχει το τμήμα προσωπικού και θα έπρεπε να πάρει θέση από τον φάκελο του κάθε εργαζόμενου (ημερομηνία πρόσληψης , έγκριση προϋπηρεσίας , η ηλικία και όλα τα σχετικά για αποχώρηση για σύνταξη) ...στον δήμο εφαρμόζεται οι διατάξεις του δημοσίου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μάλλον είναι για άλλον σύμβουλο και πρόεδρο ?

      Διαγραφή
  7. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Δήμου Βέροιας μας γέμισε τα γραμματοκιβωτια με σταυρωμένα φηφοδέλτια. Βρείτε το οξύμωρο κ το λάθος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ