Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εγγύηση που ακούει στο όνομα... Στέργιος Μουρτζίλας

Έμπειρος αυτοδιοικητικός με μεγάλη κοινωνική δράση
 Ο Στέργιος Μουρτζίλας εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τα κοινά και έχει διατελέσει από Πρόεδρος Γηροκομείου Βέροιας και Πρόεδρος Πολυτέκνων Ημαθίας μέχρι και Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. 


Βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις, στους αγώνες υπέρ των αδύναμων κοινωνικών ομάδων και είναι εκείνος που προσπαθεί μέσω του Περιφερειακού Συμβουλίου να δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Μέσα από την πολυετή του εμπειρία, γνωρίζει καλά τους "διαδρόμους" της εξουσίας και είναι αυτός που ξέρει "ποιο τηλέφωνο να πάρει", προκειμένου να δρομολογηθούν οι λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.


Ως άνθρωπος έχει διακριθεί για το ήθος, τις αρχές και τις αξίες του. Ευγενικός, πρόσχαρος και πάντα χαμογελαστός έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου! Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και εκείνος που εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια.


Ο Στέργιος Μουρτζίλας,  στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» του υπ. Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Να θυμίσουμε πως ο κ. Μουρτζίλας είχε κατέβει και πάλι υποψήφιος το 2019 και είχε εκλεγεί άνετα, καθώς είχε πάρει 11.000 σταυρούς προτίμησης. 



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ