Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλεις να μάθεις να χορεύεις ποντιακά; Η Εύξεινος Λέσχη ξεκινάει τμήμα ενηλίκων


Από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας ανακοινώνεται η έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών αρχαρίων ενηλίκων. Αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών ποντιακών χορών αρχαρίων ενηλίκων από τον χοροδιδάσκαλο κ. Ιωάννη Κοτίδη ενώ στη λύρα θα είναι ο Γιώργος Νικηφορίδης και στο νταούλι παιδιά των τμημάτων του συλλόγου.

Η παράδοση όλων των χορών με ζωντανή μουσική αποκτά το πραγματικό της νόημα όταν διδάσκεται στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας όπου η ιστορία και ο πολιτισμός είναι ιδέες ανεξίτηλες που υπηρετεί ο σύλλογος μας.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Κυριακή βράδυ στις 9 μμ, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πολιτιστικού κέντρου της λέσχης, στο Πανόραμα Βεροίας.

Για εγγραφή καθώς και για κάθε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή - Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060 και στο τηλ. 6944751972.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ