Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «αντίο» του Κώστα Βοργιαζίδη στην Μαρούλα Γεωργιάδου


Με αναφορά σε πολλές απώλειες συμπολιτών μας ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Τετάρτης 18/10.

Μετά την αναφορά στον θάνατο στου προέδρου του Πολυδενδρίου και οικισμού Χαράδρας - Ελαφίνας, Χρήστου Κεφτέ και στον θάνατο του Παναγιώτη Μουρατίδη, στη μνήμη των οποίων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή (δείτε εδώ σχετικά), ειδική αναφορά στον θάνατο της προϊστάμενης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του δήμου Βέροιας, Μαρούλας Γεωργιάδου, που έφυγε στις αρχές Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 65 ετών, έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

«Ήταν μια καλή συνάδελφος, ένα φωτεινό παράδειγμα. Η Μαρούλα ήταν ο "εγκέφαλος" του δήμου, το μυαλό από το οποίο περνούσαν τα πάντα γύρω από την λειτουργία του. Ένιωθες ασφάλεια στην συνεργασία, ήταν σε νευραλγικό πόστο και βοηθούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ