Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημαρχείο Βέροιας «ντύθηκε» στα ροζ - Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση φωταγώγησης

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, σε μια διεθνή προσπάθεια, με στόχο την

καταπολέμηση της ασθένειας. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 1985 από την Εταιρεία Καρκίνου του Μαστού των Ηνωμένων Πολιτειών και έκτοτε έχει υιοθετηθεί από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Έτσι και στη Βέροια, ο Δήμος φρόντισε να συμμετάσχει σε μια σειρά δράσεων που ως στόχο έχουν την ενημέρωση σχετικά με τον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου, καθώς και την πρόληψη, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε ουκ ολίγες φορές η κ. Μαρίνα Ψωμιάδου «Η πρόληψη σώζει, η άγνοια σκοτώνει».

Η σειρά δράσεων που διοργανώθηκε από τον Δήμο Βέροιας, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας- Υγείας Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας-Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/10), με φωτογώγηση του Δημαρχείου σε ροζ χρώμα, ενώ ακολούθησε συναυλία με τον Μιχάλη Ρίζο να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο διαχρονικές ελληνικές επιτυχίες.

Πριν την φωταγώγηση, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά, ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας Κώστας Ρίζος, ο Πρόεδρος της Παραρτήματος Βέροιας της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» Μαρίνα Ψωμιάδου.

Δείτε φωτογραφίες:






























6 σχόλια:

  1. Σε μια προηγούμενη ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης οι επαγγελματίες σχολιαστές έκριναν με σχόλια του τύπου "20 γραφικοί" " οι ίδιοι και οι ίδιοι" για αυτή την ανάρτηση όλοι απών?? Όποιος πέρασε από το δημαρχείο σήμερα στις 20.00 θα έβλεπε τον δήμαρχο κ την μπαταρία και 19 άτομα να κάνουν εκδήλωση. Δεν βλέπω σχολιασμούς. Για να μην παρεξηγηθεί , καλά κάνανε για την εκδήλωση, τα έχω με τους στημένους επαγγελματίες δεξιούς σχολιαστές που έχετε και αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μωρέ , καλά τα λες. Τι δουλειά έχει ο δήμαρχος στο δημαρχείο;

      Διαγραφή
  2. Οκ να σχολιάσουμε: Φωτίστηκε ροζ το Δημαρχείο κ λύθηκε το πρόβλημα; κάντε κάτι να πιάσει τόπο: δωρεές σε αντικαρκινικές έρευνες, δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες γυναίκες κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε κάνεις το χέρι στην τσέπη και κυρίως Αιρετοί...μόνο να περνούν είναι αυτοί...Ας είναι καλά ο Νιάρχος κι άι η Εριέττα .....λίγοι δίνουν και αυτοί οι εν πολλοίς αυτή που έζησαν το πρόβλημα....Οι άλλοι είναι μόνο εικόνα και παχιά λόγια...

      Διαγραφή
  3. Για τον καρκίνο του προστάτη τι χρώμα και πότε θα φωτείσετε το Δημαρχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ