Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Κώστα Παλουκίδη - Δείτε το φωτορεπορτάζ

«Ζω ένα όνειρο»... αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που ειπώθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Παλουκίδη, όταν ανέβηκε στο βήμα και αντίκρισε την γεμάτη αίθουσα στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Το βράδυ της Τρίτης (3/10), ο συνδυασμός «Ισχυρός δήμος» πραγματοποίησε στον κινηματογράφο «ΣΤΑΡ» την κεντρική προεκλογική ομιλία του. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Παλουκίδης, ο οποίος φανερά ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου, μίλησε με ευθύτητα στους υποστηρικτές του, παίρνοντας παράλληλα δύναμη για την μεγάλη εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου.


Ο Κώστας Παλουκίδης ξεκίνησε δυναμικά την ομιλία του, ασκώντας δριμύα κριτική στην τωρινή ηγεσία του Δήμου Βέροιας και τη δράση του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει γίνει κάποιο ουσιαστικό έργο αυτή την περίοδο.

Συνέχισε παραθέτοντας τις νέες και καινοτόμες ιδέες που όπως θεωρεί ο ίδιος, θα φέρουν την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη της Βέροιας, με προτεραιότητες τον Τριπόταμο, τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ κ.α.

Η επιτυχημένη βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Ισχυρός δήμος» με πρώτο στόχο ένα καλό ποσοστό στην πρώτη Κυριακή και δεύτερο στόχο τη νίκη στην τελική εκλογική μάχη.

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία:































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ