Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρύδας: «Ιστορικές ομάδες όπως η Βέροια, ταλανίζονται στη Γ’ Εθνική»

Ο Νίκος Καρύδας που βρίσκεται πλέον στην Ουαλία και στο Κάρντιφ μίλησε για τη γενικότερη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ έκανε αναφορά και στη Βέροια.

Ο κ. Καρύδας στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” του Metropolis 95,5 είπε αρχικά: “Εργάζομαι σε ξένα πρωταθλήματα και αυτό είναι σημαντικό. Ο Έλληνας προπονητής έχει τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει, όμως θα σας πω τι ακριβώς ισχύει. Εδώ στην Αγγλία θεωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο ως υποδεέστερο. Δεν θα μπορούσα να εργαστώ για παράδειγμα στην Αγγλία εάν δεν είχα προϋπηρεσία, εάν δεν δούλευα τα προηγούμενα χρόνια στην Τουρκία που βρίσκεται στην 2η επαγγελματική κατηγορία. Ενώ η Ελλάδα είναι στην πέμπτη επαγγελματική κλίμακα. Είναι δύσκολο γενικά, όμως ο Έλληνας έχει τις προϋποθέσεις για να πετύχει”.

Τι μας λείπει ως Ελλάδα δηλαδή; “Είναι μεγάλη η συζήτηση και αναφέρομαι πάντα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τόσο το ανθρώπινο δυναμικό. Πρέπει να κάνουμε πιο ανταγωνιστικά τα πρωταθλήματα μας. Βλέπω ότι ιστορικές ομάδες όπως η Βέροια, ταλανίζεται στην τρίτη εθνική. Νομίζω ότι έχουν υποβαθμιστεί αρκετά. Πρέπει να γίνουν πολλές καινοτομίες, πολλές αλλαγές. Και ο Έλληνας παίκτης και ο προπονητής μπορούν να προσφέρουν. Συνεργάζομαι με τον Έρολ Μπουλούτ, έναν καταξιωμένο προπονητή. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Εάν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω, ίσως να ήμασταν λίγο πιο ψηλά στην βαθμολογία”.

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Είναι ευχάριστη η έκπληξη του Πανσερραϊκού. Όμως οι κάτω ομάδες θα πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδό τους. Θα πρέπει να βοηθήσει η διαιτησία, η διοργανώτρια αρχή, οι ίδιες οι ομάδες. Έχουμε πολλά για να βελτιώσουμε ως Ελλάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ