Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πενθήμερο στην Ρουμανία για τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ένα ευχάριστο πενθήμερο με αξέχαστες εμπειρίες έζησε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας, ο οποίος κατά το διάστημα 20-24 Οκτωβρίου ξόδεψε ποιοτικά τον χρόνο τους στο Βουκουρέστι και στο μαγευτικό Μπρασωβ (Καρπάθια).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος: «Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Παλάτι της Βουλής, το συγκρότημα που αποτελεί την έδρα του Ορθόδοξου Πατριαρχείου της Ρουμανίας, τα θρυλικά Καρπάθια και τον πύργο του κόμη Δράκουλα, στο ιστορικό Μπράσωβ, και το παλάτι Πέλες , θερινή κατοικία του Βασιλιά Καρολου . Ευχαριστούμε πολύ όλες τις φίλες και τους φίλους που μας στήριξαν, τα μέλη του συλλόγου μας που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μία φορά και ήρθαν στην συντροφιά μας». 

Για την μοναδική εκδρομή, ο Όμιλος εξέφρασε την ευχαριστίες του, αναφέροντας: «Ευχαριστούμε το προσωπικο του VERGINA TRAVEL του κυρίου Απόστολου Εμμανουηλίδη και ιδιαιτέρως τον ίδιο. θέλουμε να πιστεύουμε ότι από την πλευρά του συλλόγου μας πράξαμε τα μέγιστα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ