Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάρωσε στις εκλογές με 7.000 ψήφους ο Αριστείδης Καμπανός

Ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, εξελέγη με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Μία νέα τετραετία ξημερώνει στην αυτοδιοίκηση, με τους πολίτες να συρρέουν την Κυριακή (8/10) στις κάλπες για να ψηφήσουν. Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, λοιπόν, ο κόσμος επέλεξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα για περιφερειάρχη, με τον πολιτικό να εκλέγεται έχοντας ποσοστό 56,51.

Ανάμεσα στους υποψήφιους συμβούλους του ήταν και ο Αριστείδης Καμπανός, ο οποίος έλαβε μεγάλο ποσοστό και κατέλαβε θέση στο περιφερειακό συμβούλιο. Πιο αναλυτικά, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη έλαβε 7.131 ψήφους, στο 100 % της ενσωμάτωσης. 


14 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια του , αλλά δεν το κατάλαβα .....λυπάμαι....δεν είναι έτσι τα γεγονότα των εκλογών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κίνηση, ενός χαροκαμένου πατέρα.

    Στο όνομα ενός αδικοχαμένου θύματος δολοφόνων, με προβιά οπαδική, χτίζει πολιτική καριέρα?

    Η προσφορά του στα κοινά θα είναι τόσο τεράστια που θα αντισταθμίσει τον λόγο για τον οποίο έγινε γνωστός?

    Το λάθος του, είναι οτι γίνεται μέλος ενός συστήματος (διαπλοκή οικονομικού -πολιτικού κατεστημένου) που αποδέχεται τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργείας των ανώνυμων εταιρών που λέγοντε ομάδες ποδοσφαίρου και ανήκουν όλες στην οικονομική ελιτ της χώρας.

    Το σύστημα αλλάζει απο μέσα ?
    Ραντεβού στον απολογισμό της πενταετίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Χαροκαμένου πατέρα ?? αυτό μόνο τον χαρακτηρίζει αυτόν τον άνθρωπο? Πριν από το το θάνατο του παιδιού του δεν είχε άποψη για την κοινωνία ? Και τώρα απλά θέλει να συμβάλει στα κοινά??? Η μήπως επειδή έχασε το παιδί του παύει αυτόματα στο να συνεχίσει την ζωή του όπως αυτός επιθυμεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος10 Οκτωβρίου 2023 στις 2:55 μ.μ.@
      Και γιατί τότε δεν τον είδαμε υποψήφιο κάπου πριν χάσει το παιδί του;;

      Διαγραφή
    2. Ωραία λογική! Εφόσον δεν ήταν υποψήφιος πριν το θάνατο του παιδιού του, δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει μετά! Έτσι για την ιστορία μάθε πως η ζωή συνεχίζεται!

      Διαγραφή
  4. Η Περιφέρεια, (ως θεσμός) δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην καταστολή της βιας στα γήπεδα, οπότε μάλλον άλλοι λόγοι δημοσιότητας υπαγορεύουν την υποψηφιότητα και εκλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπ' όψη ότι είναι συνταξιούχος στρατιωτικός ..........

      Διαγραφή
  5. Όλοι οι επικεφαλείς των ψηφοδελτίων ψάχνουν διάσημους για να βαλουν στους συνδιασμούς έτσι και εδώ. Απλά πράγματα. Αν δεν είχε γίνει διάσημος με ότι έγινε με το παιδί δεν θα του έδινε κάνεις σημασία. Απο την άλλη πάλι οι γνώσεις του είναι γύρω από το στρατό και όχι σε κατι άλλο που χρειάζεται η Περιφέρεια. Έτσι δυστυχώς γίνεται κατανοητό ότι τον έβαλαν ως διάσημο και πέτυχαν το στόχο τους. Εμείς φταίμε πάντα που τσιμπάμε το δόλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάνει κάποιος το παιδί του με τέτοιο τρόπο και αποκαλείτε διάσημος! Αλήθεια τώρα έχετε επαφή με το περιβάλλον? Ακούτε τι λέτε??? Για λίγο σεβασμός!

      Διαγραφή
    2. Προς τον 9.29
      Σεβασμο δείχνουμε μόνο σε γονεις που δολοφόνησαν τα παιδιά τους εγκληματίες
      Όχι σε αυτούς που δε μπορούν να καταλάβουν, ότι αν δεν ήταν πατέρας θύματος έξω από το Χαριλαου δε θα είχε εκλεγεί.

      Διαγραφή
  6. τι σας φταίει ο άνθρωπος βρε σκ...ψυχοι...τι άνθρωποι είστε εσείς...ζώα μάλλον..αφήστε τον άνθρωπο.έλεος...καραγκιόζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά γράφτηκαν με σκέψη και μη εκφράζεσαι και μας λες καραγκιόζηδες ....ηλίθιε !

      Διαγραφή
    2. τι σκέψη βρε νούμερο..μόνο χολή και τίποτα άλλο..αφήστε τον άνθρωπο στον πόνο του κι ας κάνει ότι γουστάρει....ποιον ενοχλεί;;δεν κατάλαβα

      Διαγραφή
  7. Δηλαδή οι εξυπνάκηδες που έστειλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας τον πανάσχετο Μπάνε Πρέλεβιτς, με ποιο κριτήριο ακριβώς ψήφισαν; Άξιος ο κ. Αριστείδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ