Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενισχύθηκε με 13 νέους αστυνομικούς η Α.Δ. Ημαθίας - Τι δήλωσε ο Μούρτης

Mια πολύ σημαντική εξέλιξη είχαμε για την τοπική αστυνομία. Το 
συμβούλιο μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε να ενισχύσει τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, με 13 νέους αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως στην Αθήνα και στα νησιά και θα πάρουν μετάθεση στο νομό μας.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτήν την εξέλιξη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο, καθώς και τους Βουλευτές Ημαθίας, οι οποίοι στήριξαν το δίκαιο αίτημα. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Επειδή ως γνωστόν η επιτυχία είχε πάντα πολλούς πατέρες, ενώ η αποτυχία μένει πάντα ορφανή, οφείλω, να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος ο οποίος στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες μας ενάμιση χρόνο τώρα για να ενισχύσουμε με προσωπικό την περιοχή μας!

Όχι με Ευχολόγια και υποσχέσεις! Με πράξεις και αποτελέσματα! Επικοινωνήσαμε την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, στο υψηλότερο επίπεδο φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, έχοντας στο πλευρό μας την ΠΟΑΣΥ!

Ευήκοα ώτα πάντα υπάρχουν, Ευχαριστούμε αυτούς που έκατσαν να μας ακούσουν!!! Όμως δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς! Σε λίγες μέρες το Τμήμα Δοκιμών Αστυφυλάκων Νάουσας θα υποδεχτεί 300 νέους ανθρώπους των οποίων η διαχείριση απαιτεί αρκετό ανθρώπινο δυναμικό!

Ήρθε η ώρα να βάλουμε στο τραπέζι το θέμα των ενισχυτικών αποσπάσεων συναδέρφων απ όλη την Ελλάδα, προς το Τ.Δ.Α. Αφήνω εδώ, τα στιγμιότυπα με τις συναντήσεις των οποίων την πρωτοβουλία πήρε ο Πρόεδρος μας!!!

Υ.Γ.: Ευχαριστώ τους βουλευτές του Ν. Ημαθίας, οι οποίοι υποστήριξαν το αίτημα μας το οποίο εκφράσαμε απο το καλοκαίρι του 2022!!!




8 σχόλια:

  1. Τα βύσματα των 13 νέων αστυνομικών δούλεψαν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου είπε φίλε μου καλέ ότι με βύσμα βγαίνουν οι μεταθεσεις;Υπάρχει πίνακα με Μορια το οποία βγαίνουν με προϋποθέσεις Γαμου Παιδιών και λοιπα.Ενημερωσου πρώτα πως πάει η διαδικασία και μετά πέτα την κακία σου.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν αστυφύλακες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά Τι πρέπει να κάνουν?Θα μείνουν για πάντα στην Αθηνά ?

      Διαγραφή
    3. Προϋποθέσεις γάμου? 30χρονων αστυφύλακας με 75 χρόνιη? Γι'αυτό η αποχή στις εκλογές έφτασε στο 50 τις εκατό. Βοήθησαν λέει και οι βουλευτές. Κορόιδευετε τα νέα παιδιά που περνούν με πανελλήνιες φεύγουν Αθήνα και δεν ξαναγυριζουν.

      Διαγραφή
    4. γιατι ρε συ η 75 χρονη δεν θα δει χαρα στα σκελια της;;;; χαχχαχαχχα

      Διαγραφή
  2. Ντροπή σας Αυτό έχω μόνο να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώτος μάλλον δεν ξέρει τι λέει.καλυτερα να πάει να μάθει.αλλα και πάλι επειδή είναι προκατηλημενος πάλι δεν θα το καταλάβει.13 άτομα δεν είναι τίποτα κοροϊδεύουν τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούσατε ποτέ στο νοσοκομείο να έχουν έρθει 13 γιατροί? Στην σύγχρονη μπανανία η αστυνόμευση είναι πιο σημαντική από την υγεία του λαού. Γι'αυτό έχουμε περισσότερους αστυνομικούς από γιατρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ