Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μακροχώρι: Ιερόσυλοι έκλεψαν αντικείμενα αξίας από το νεκροταφείο

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν για ακόμη μια φορά οι συγγενείς που πήγαν να επισκεφτούν τους τάφους των δικών τους σε κοιμητήριο του Μακροχωρίου, καθώς από τα μνήματα είχαν κάνει φτερά καντήλια, βάζα και οτιδήποτε άλλο ήταν κατασκευασμένο από μέταλλο.

Οι αδίστακτοι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, τρύπωσαν στο νεκροταφείο του Ναού του Τιμίου Προδρόμου και αφαίρεσαν οτιδήποτε αξίας.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Βαλάντη Κεχαΐδη, επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ είπε ότι ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

4 σχόλια:

  1. Tora pea esi:
    Όταν πάω στον Άγιο Πέτρο χρειάζομαι σκεπαστρα' φως'. Νερό 'ίντερνετ?κάγκελα και σιδερένια πόρτα? Δεν λέω για το αδίκημα που έπραξαν κάποιος αλλά σκέφτομαι δυνατά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρομα και τα κλοπιμαια τα πανε για ανακυκλωση. οποτε θα πανε και σε αλλα νεκροταφεια ετσι οπως πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μπούνε κάμερες και στα κοιμητήρια. Εκτός από τα μεταλλικά, μεγαλύτερη αξία έχει και το λαδί στις καντήλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην φωτογραφια να βγαλετε την αλλη φορα και τις λαμαρινες απο το οστεοφυλακιο που απο τοτε που επεσε το δενδρο με την θυελλα του 2016 ακομη ετσι ειναι στραβομενες στην σκεπη με οτι χαλι εχει μεσα....Ελεος ανικανοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ