Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποχέτευση της Κουλούρας


Υπεγράφη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 η σύμβαση του έργου με τίτλο «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Τ.Κ Κουλούρας και προσαγωγός προς το αντλιοστάσιο ακαθάρτων Τ.Κ Διαβατού».

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Προέδρου Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΤΑΛΩΣ Α.Τ.Ε., στο κτίριο Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) επί της οδού Κεντρικής 203.

Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.208.889,49€ χωρίς ΦΠΑ και αφορά το 1ο υποέργο της πράξης. Επίσης τα υπόλοιπα δύο υποέργα αφορούν τις εργασίες αρχαιολογικών εκσκαφών και της σύνδεσης με τα δίκτυα ΔΕΔΔΗΕ του αντλιοστασίου ακαθάρτων στην Κουλούρα.

Ειδικότερα θα κατασκευασθούν 7.150m αγωγών, 176 φρεάτια επίσκεψης, 4.000m καταθλιπτικού αγωγού, 3 φρεάτια αερεξαγωγού και 3 φρεάτια εκκένωσης.

Το δίκτυο του εσωτερικού αγωγού αποχέτευσης προβλέπεται να κατασκευασθεί από αγωγούς διπλού δομημένου τοιχώματος και τα φρεάτια από πολυμερές υλικό τα οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη στεγανότητα στο δίκτυο.

4 σχόλια:

  1. Μπραβο αρκει να γινουν ολες οι εργασιες αποκαταστασης και σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο, τόσα έργα υποδομής δεν έγινα ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να είναι τα ταμεία συνοχής και η πολιτική Βλαζάκη , καλημέρα σας !

      Διαγραφή
    2. Μαλλον του Χαριλαου Τρικουπη η πολιτικη. Οτι να ναι εισαι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ