Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Χαρίεσσα δίνει αίμα - Η Χαρίεσσα χαρίζει ζωή

Με μεγάλη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η 2η τακτική αιμοδοσία του έτους, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αθανασίου Διτσόλα ως ένα δείγμα σεβασμού στο πρόσωπο του, και αναγνώρισης της εθελοντικής του προσφοράς στο έργο του συλλόγου της Χαριέσσας.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νάουσας. Απο νωρίς το πρωί φίλοι και μέλη του συλλόγου βρέθηκαν για να χαρίσουν ζωή από τη ζωή τους, για να χαρίσουν ξανά το χαμόγελο και την ελπίδα στους άγνωστους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τις ασθένειες τους στα νοσοκομεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεχθής Δήμαρχος της Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Δάγγας, ο αιδεσιμότατος π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ιατρό κα Μπάμπαλου Ελένη, την υπεύθυνη νοσηλεύτρια αιμοδοσίας κα Σαμαρά Ντιάνα, τη νοσηλεύτρια κα Τσαγκαλίδα Ελευθερία, που για μια ακόμη φορά φρόντισαν για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Θερμές ευχαριστίες στο Διοικητή της ΥΜ Νάουσας κ Λυκοστράτη Κωνσταντίνο για την αμέριστη στήριξη στο έργο του συλλόγου μας» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ