Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η πρώτη μετά τις εκλογές... Εντατικά μαθήματα δημοτικού συμβουλίου για τους νεοεκλεγέντες!


Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, η 33η και 34η του έτους και η πρώτη μετά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μπορεί από τις εκλογές να προέκυψαν νέες παρατάξεις και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, ωστόσο σήμερα και μέχρι το τέλος του 2023, στις συνεδριάσεις η σύνθεση δεν θα αλλάξει, καθώς οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι αναλάβουν από την 1η Ιανουαρίου 2024.


Κάποιοι νέοι δημοτικο σύμβουλοι όμως, ειδικά που δεν έχουν καθίσει στο παρελθόν στα δημοτικά έδρανα του δήμου Βέροιας, θέλησαν να εκμεταλλευτούν την περίοδο αυτή και να κάνουν... εντατικά δημοτικού συμβουλίου για να είναι προετοιμασμένοι για τα νέα τους καθήκοντα. Έτσι, άλλοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση μέσω του καναλιού του δήμου στο youtube και κάποιοι, επέλεξαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση δια ζώσης για να παίρνουν και... κλίμα. 


Ανάμεσά τους και ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Παναγιώτης Χατζησάββας, ως μοναδικός επικεφαλής παράταξης που θα γνωρίσει τα δημοτικά έδρανα από τον Ιανουάριο, καθώς Παλουκίδης και Κορωνάς είναι παλιοί γνώριμοι του Δημαρχείου.





4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, Παναγιώτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oι δυο στην τελευταια φωτογραφια ποδοσφαιρικο αγωνα βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kotsompolia to xaraktiristiko ton politon

      Διαγραφή
    2. οχι φιλε…βαλανε την φατσα σου στο βιντεο και προσπαθουν να καταλαβουν τι θηλαστικο εισαι

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ