Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διάλεξες μέρα να φύγεις ρε Πανίκα!

«Πέταξε» στους ουρανούς ο Αετός του Πόντου - Συγκινεί το τελευταίο παρακάθ μια ημέρα πριν τον θάνατό του

Μεγάλη στεναχώρια και θλίψη σκόρπισε στη Βέροια, αλλά και σ' ολόκληρο τον ποντιακό πληθυσμό της χώρας, η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μουρατίδη (δείτε εδώ). 

Ο Πανίκας, η ψυχή και η καρδιά της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, ανήμερα μάλιστα της επετείου της απευλευθέρωσης της Βέροιας από τον Οθωμανικό Ζυγό «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι... 

Ο «Αετός του Πόντου» που κάθε φορά που χόρευε προκαλούσε «σεισμό» και έτριζε ολόκληρη η γη, δεν είναι πια εδώ. Ήρθε η ώρα να μάθει στους Αγγέλους πως χορεύεται ο Πυρρίχιος και να συναντήσει όλους εκείνους τους προγόνους του, που τόσο αγαπούσε!

Στο Κομνήνιο Βεροίας η κηδεία του

Όπως ανακοινώθηκε η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Κομνήνιο Βεροίας. Η σορός θα βρίσκεται στην εκλησία από τις 11:00 π.μ. για το «τελευταίο αντίο».

Το τελευταίο παρακάθ της ζωής του

Τα αγαπημένα του πρόσωπα, μια ημέρα πριν φύγει από την ζωή, τον επισκέφθηκαν στο σπίτι, προκειμένου να τον δούνε από κοντά και να του ευχηθούν καλή δύναμη στην δύσκολη μάχη που έδινε. Δυστυχώς όμως, μόλις ένα 24ώρο αργότερα, ο «Πανίκας» θα έκλεινε τα μάτια του για πάντα. Ποιος να το πίστευε πως αυτό θα ήταν το τελευταίο παρακάθ της ζωής του. 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... Καλό Παράδεισο!

11 σχόλια:

  1. Καλο παράδεισο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός άνθρωπος. Καλό παράδεισο Πανίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σε θυμόμαστε πάντα Πανίκα! Καλό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο. Συλλυπητήριά στους οικείους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτάμια και θάλασσες τα δάκρυά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό παράδεισο Πανούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ