Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο... Μαντρί: Πρεμιέρα την Πέμπτη 5/10 με Μπαλτάκο, Μουρτζίλα και μια παρέμβαση που θα συζητηθεί πολύ!

Συνεργασία "βόμβα" του sportsfan.gr με το δίδυμο 
Μανώλη Πεχλιβανίδη - Παναγιώτη Παντσερίδη 

Ποιος Ραπτόπουλος και ποιος Χατζηνάκος; Ποιος Καμόρα και ποιος Τσάρλυ; Έλα μωρέ, ποιος Σωτηρακόπουλος και ποιος Κόλκας; Εδώ μιλάμε για το δίδυμο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Ημαθίας. Οι δύο ιντερνετικοί παραγωγοί που έρχονται να βάλουν «φωτιά» στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

"Στο... Μαντρί" μπαίνει σε κάθε εκπομπή ο Παναγιώτης Παντσερίδης, με επίτιμο καλεσμένο τον Μανώλη Πεχλιβανίδη για τη νέα διαδικτυακή τους εκπομπή στο sportsfan.gr και στο veriotis.gr.

Η πρώτη εκπομπή έρχεται με φόρα και παρεμβάσεις από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Στέργιο Μουρτζίλα, αλλά και μια είδηση που θα προκαλέσει κρότο στα ποδοσφαιρικά παρασκήνια της Ημαθίας!

Πρώτο ραντεβού - εκτάκτως - την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. με Live μετάδοση που θα προβληθεί μέσα από το facebook (σελίδα sportsfan.gr και veriotis.gr), αλλά και από τα site.

Καλή επιτυχία παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ