Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΣ ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ: Ανακοίνωση τιμών εξόφλησης παραγωγών

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άμμου Βέροιας «ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ», κοινοποιούνται τα εξής: "Ο Α.Σ. ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ανακοινώνει τις τιμές παραγωγού για φρούτα εσοδείας 2023. Όλα τα προϊόντα και όλες οι ποσότητες είναι αυτές τις μέρες σε διαδικασία πλήρους εξόφλησης προς τους παραγωγούς (τα κεράσια έχουν εξοφληθεί από τον Αύγουστο).

Για ακόμη μια χρονιά ο Συνεταιρισμός παραμένει πιστός στις δεσμεύσεις προς τα μέλη του και ευχαριστεί θερμά όλους τους παραγωγούς για την άριστη συνεργασία και την ευρεία στήριξη του συνεταιριστικού σκοπού μας.

Στους πίνακες που ακολουθούν, αναλυτικά οι τιμές εξόφλησης των παραγωγών.










3 σχόλια:

  1. Μπραβο σας ...συνεχιστε ετσι μηπως και αλλαξει η αποψη πολλων οτι ολοι οι συνεταιρισμοι ειναι αρπακτικα και οικονομικα βουλιαγμενοι....Οι συνεταιρισμοι με εντιμους διαχειριστες και ικανους υπαλληλους ειναι η καλυτερη μορφη πρωτογενους παραγωγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O καλύτερος συναιτερισμος στην Ημαθία από άποψη εγκαταστάσεων και ποιότητας φρούτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο τους! Μακάρι να ακολουθούσαν και άλλοι το παράδειγμά τους. Οι νέοι, αποκτώντας εισόδημα ικανοποιητικό, δεν θα εγκατέλειπαν την καλλιέργεια της γης και τα χωριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ