Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θύμα κλοπής η Μάγδα Πένσου - Της έκλεψαν τον «Δράκουλα»

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Μάγδα Πένσου. Η Βεροιώτισσα τραγουδίστρια έπεσε θύμα κλοπής, μιας και άγνωστοι έκλεψαν το πολυαγαπημένο της αυτοκίνητο, τον περίφημο «Δράκουλα».


Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μέσα από τα social media, ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να την βοηθήσουν. Αν κάποιος το δει ή πέσει κάτι στην αντίληψή του, παρακαλεί να ενημερώσει είτε την ίδια, είτε τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό.


3 σχόλια:

  1. Μήπως το πέρασε ο δήμος για εγκαταλελειμμένο και το έστειλε στην ανακύκλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου ...να σκέπτεσαι έτσι ......έλεος .....Θεόδωρος !

      Διαγραφή
    2. Aφου ειναι με πινακιδες και ειναι ασφαλισμενο. 100% το εκλεψαν. Και συνηθως τα παλια τα διαλυουν για ανταλακτικα οπως κανουν με τα toyota carina smart scoda octavia. Για τις πινακιδες υπαρχει περιπτωση να τις χρησιμοποιησουν σε αλλο αμαξι. Εγω συνηθως ελεγχω με την εφαρμογη gov.gr τις πινακιδες των οχηματων. Εχω δει χτες στην αλεξανδρεια nissan micra του 2000 σε πορτοκαλι χρωμα να εχει πινακιδες απο Daewoo Lanos το οποιο εχει αποσυρθει απο το 2003 και να κυκλοφορει με τις πινακιδες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ