Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας ο 23χρονος που σκοτώθηκε στη Φλώρινα

Στο πένθος έχει βυθιστεί χωριό της ανατολικής Αλμωπίας, αφού απο εκεί καταγόταν ο 23χρονος που έχασε την ζωη του στο χθεσινό φρικτό τροχαίο δυστύχημα μέσα στην πόλη της Φλώρινας. Ο άτυχος άνδρας ήταν ποδοσφαιριστής και κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Βέροιας. Έπαιζε στις ακαδημίες της «Βασίλισσας του Βορρά» και είχε διακριθεί για το ταλέντο του.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σκοτώθηκαν και οι δύο επιβαίνοντες. Οι λεπτομέρειες ωστόσο πίσω από το τροχαίο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, είναι ανατριχιαστικές.

Ο 23χρονος είχε επιτεθεί νωρίτερα στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι γιατρός της περιοχής και του έκλεψε το Ι.Χ. Στη συνέχεια διέφυγε με το κλεμμένο όχημα, αλλά μέσα σε αυτό βρισκόταν ο 80χρονος φίλος του γιατρού, ο οποίος δεν είχε προλάβει να αποβιβαστεί. Οι δύο φίλοι θα πήγαιναν στην εκκλησία, καθώς ήταν ψάλτες.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο 23χρονος ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, προφανώς έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου αυτοκινήτου και το κάρφωσε στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο άτυχος 80χρονος συνεπιβάτης.

Πηγή

5 σχόλια:

  1. Για να δουμε τι αλλα καθαρματα θα μας τυχουν. Να παρατηρειτε πως συμπεριφερονται στους παντες τα ατομα που συναντατε. Να μην ειναι αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειχαν βυθιστεί στο πένθος όταν ο 23χρονος επεδείκνυε παραβατική συμπεριφορά και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, ίσως να είχε αποφευχθεί όπου αυτό που συνέβη. Σε κάθε περίπτωση καλό παράδεισο να έχουν και οι δυο άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι και άτυχος ο 23χρονος άνδρας που έκλεψε το αμάξι και το στούκαρε. Ο 80χρονος συνεπιβάτης ναι, ήταν άτυχος που έφυγε χωρίς να φτάσει σε κάτι. Ημαρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι όλα τα κακά του κόσμου σου εύχομαι ο θεός βλέπει

      Διαγραφή
    2. Δε πας καλά μου φαίνεται....ο άλλος έγραψε τα γεγονότα κι ένα ωραιότατο ημαρτον κι εσύ ρίχνεις κατάρες;πράγματι εσύ θα έπρεπε να φοβάσαι.... γιατί ο Θεός βλέπει!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ