Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορίτσια με... Δράση!

Μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν, ωστόσο αυτό που μένει είναι ο κοινός αγώνας, η νίκη και φυσικά οι καλές σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των υποψηφίων κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. 

Οι κυρίες της «Δράσης με Γνώση» συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και γευμάτισαν με μπόλικο πολιτικό και παραπολιτικό κους-κους, σχόλια και φυσικά αναλύσεις για τα αποτελέσματα. 

Στην φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων η Αναστασία Ελευθεριάδου, η Έφη Μάρκου, η Κατερίνα Μαυρομιχάλη, η Αγνή Μανώλη, η Τασούλα Πίσκου, η Δήμητρα Τσερκέζη, η Ευγενία Πάσχου, η Ελένη Καζελίδου, η Αναστασία Λέκκα, η Κατερίνα Αθανασιάδου και η Αμαλία Ζωγράφου. 




8 σχόλια:

  1. Μετα τις εκλογες τι; οχι τραπεζοματα και περναμε καλα πιανουμε διυλεια εθελοντικα σκουπα και φαρασι..... αφου νοιαζομαστε για την πολη μας .. οχι λογια μεχρι να παρουμε ψηφους.... Δουλεια εθελοντικα αυτο ειναι το ενδιαφερον για την πολη μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσια με Δραση κ δυστυχώς 0 γυναίκες απο την παράταξη στο δημοτικό συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έβγαιναν για φαγητό μόνο οι άντρες, θα έλεγαν κάποιοι για διαχωρισμούς, σεξισμούς κλπ. Τώρα ολα καλα. Επίσης συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή πολλά παράπονα κάνουν και οι ίδιες για τη ΜΗ εκλογή καμία γυναίκας στο δημοτικό συμβούλιο, ας αναρωτηθούν και οι ίδιες πρώτα ποιούς στήριζαν. Γιατί καμία δεν στήριξε άλλη γυναίκα παρά άντρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δικαιολογια να βγουν ψαχνανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεκλογικα ειδαμε τι θα φορεθει τον χειμωνα απο τις υποψηφιες τωρα τις βλεπιυμε σε τραπεζωματα... το ενδιαφερον για την πολη τους πιτε θα το δουμε . Να μας απαντησουν οι υποψηφιες. Θα μας βοηθησουν να λυσουμε το προβλημα της ανεργειας το προβλημα της φτωχειας στην πολη μας ; Αφου αγαπιυν την πολη τους τοσο πολυ...στα λογια....ας εργαστουν εθελοντικα ομως για το καλο της Βεροιας..... Εμπρος στρωθητε στην δουλεια και αφηστε τα τραπεζωματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια αφίστε την γκρίνια (γιατί δεν βγήκε καμία γυναίκα) . Ο κόσμος άντρες και γυναίκες ψηφίζουν ελεύθερα ότι νομίζουν. Και ας είναι υποχρεωτικό το 40% των υποψηφίων να είναι γυναίκες. Λυπάμαι αλλά αυτή δεν είναι δημοκρατία. Είναι εκλογή με επιδότηση 40% στις γυναίκες που είναι κατά τα άλλα σε όλα ίσες με τους άνδρες ή μάλλον καλύτερα 40% ποιο ευνοημένες απο τους άνδρες. Δεν γίνεται δημοκρατία με επιδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καμια γυναικα δεν μπορει να εκφερει σωστο λογο στο συμβουλιο γιατι ολες διακατεχονται απο ενα αισθημα εκδικησης απενατι στους αντρες… ετσι κανουν λαθη προσπαθωντας να βγουν απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ