Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πριμ νίκης από τον Αγάπιο στους παίκτες για το ματς με Νίκη Ευκαρπίας

Όλα για όλα από τη διοίκηση της Βέροιας, για να πανηγυρίσει η ομάδα της πρώτη της νίκη στη φετινή Γ’ Εθνική!

Για να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, ο Αγάπιος Αναστασιάδης έταξε ένα “σπέσιαλ” οικονομικό πριμ σε περίπτωση που οι μαχητές του Αντώνη Παπατζίκου καταφέρουν να πανηγυρίσουν το τρίποντο με αντίπαλο τη Νίκη Ευκαρπίας για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η σέντρα του αγώνα είναι πρόγραμματισμένη για τις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και από το κλίμα που δημιουργείται, μπορούμε να περιμένουμε ωραία πράγματα από τη σημερινή αναμέτρηση.

3 σχόλια:

  1. Μπράβο του , αλλά τα 27.000 τα έδωσε αλλού....και εκεί μπράβο του ....είναι νέος μάγκας ...... προχώρα και σαν τον πρώην πρόεδρο ανθρώπους ....διέλυσε τους.... τους κουράδες ! Αμήν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 29 έδωσε και καλά έκανε. Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν εκεί. Σιγά μη βάλει τόσα λεφτά ο άνθρωπος σε ερασιτεχνική ομάδα. Για πέταμα τα έχει;

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο. Επειδη ομως χωρις λεφτα δε μπορεις να κανεις τον προεδρο σε ομαδα ουτε Γ Εθνικης ας παει στο καλο ο ανθρωπος να κανει τις φιλανθρωπιες του που πιανουν και τοπο κι ας αφησεξ τη Βεροια μπας και καποια ωρα βρεθει ο καταλληλος και για εμας.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ