Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έβαλε την σφραγίδα του στον Τουρισμό ο Ασλανίδης

Ο Λάζαρος Ασλανίδης, αναλαμβάνοντας ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού τον Σεπτέμβριο του 2021 κλήθηκε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Βασίλη Λυκοστράτη και το έκανε με μεγάλη επιτυχία! Βάδισε επάνω στους στρατηγικούς άξονες που είχαν τεθεί και είχαν θέσει τα θεμέλια της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Βέροιας. 

Όλες οι δράσεις αλλά και οι μελλοντικές που θα πραγματοποιηθούν, στηρίζονται στους βασικούς άξονες του προγράμματος που τέθηκαν εξ αρχής και έχουν με την οργάνωση και την προώθηση του προορισμού, τις συνέργειες και την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, πάντα προσαρμοσμένες στο ρευστό τοπίο της τουριστικής αγοράς. 

Έτσι, στο διάστημα αυτό των δύο ετών της θητείας του Λάζαρου Ασλανίδη, ολοκληρώθηκαν μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες. Επιγραμματικά:

Τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

• «Imathia Quality» στο Ηράκλειο της Κρήτης και στα πλαίσια της 87ης ΔΕΘ, με τη συμμετοχή όλων των φορέων της Ημαθίας.

• 6η και 7η συνεχόμενη παρουσία της Βέροιας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia», κατέχοντας κεντρική θέση στο διοργανώνοντας δράσεις γαστρονομίας και πολιτισμού με δεκάδες συναντήσεις Β2Β με τουριστικούς πράκτορες.

• Εκδήλωση οινικού τουρισμού «Vini da Τerre Εstreme» στην Ματέρα της Ιταλίας.

• Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2022» στη Λευκωσία της Κύπρου.

*Ο Λάζαρος Ασλανίδης κατεβαίνει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ