Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Εύη (Ευμορφία) Δημητρίου-Χριστίδη υποψήφια στην τοπική κοινότητα Νάουσας με τον συνδυασμό ΕΝΑ Μαζί του Νικόλα Καρανικόλα

Είμαι η Εύη (Ευμορφία) Δημητρίου – Χριστίδη γεννημένη το 1980 στη Νάουσα, όπου κατοικώ και δραστηριοποιούμαι. Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό, και έχουμε δύο κόρες, 17 και 14 ετών.

Αποφοίτησα με άριστα από το 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας και στη συνέχεια σπούδασα στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο ίδιο τμήμα και εξειδικεύτηκα στο γνωστικό αντικείμενο της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης αποκτώντας με άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. 

Είμαι υποψήφια διδάκτορας και το ερευνητικό πεδίο της διδακτορικής μου διατριβής αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό ΑμΕΑ. Ερευνητικές εργασίες μου έχουν δημοσιευτεί και παρουσιαστεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ευρωπαϊκά ερευνητικά δίκτυα. Από το 2004 έχω εργαστεί ως εργασιακή σύμβουλος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, ως υπεύθυνη εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε φορείς Δια Βίου Μάθησης και επίσης ως επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της ΓΣΒΕΕ. Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι μόνιμη δημόσιος υπάλληλος στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Η πρώτη μου επαφή με τα κοινά ήταν σε ηλικία 17 ετών όταν επιλέχτηκα ανάμεσα σε συνομηλίκους μου να εκπροσωπήσω ως έφηβη βουλευτής το νομό Ημαθίας στη Β’ Σύνοδο της Βουλής των εφήβων. Η εμπειρία αυτή στάθηκε καθοριστική στο να επιζητώ και να αναλαμβάνω το ρόλο του ενεργού πολίτη στις επιμέρους κοινότητες που δραστηριοποιούμαι προσφέροντας όσες από τις γνώσεις μου μπορεί να είναι αξιοποιήσιμες. 

Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι εκλεγμένη Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα της Νάουσας με την ομάδα του ΕΝΑ ΜΑΖΙ του Νικόλα Καρανικόλα. Είμαι Πρόεδρος του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Η Αράπιτσα» και μέλος του ΔΣ του Γηροκομείου Νάουσας. Στο παρελθόν έχω διατελέσει για 7 χρόνια γενική γραμματέας του Ομίλου «Αράπιτσα» όπως και γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου. Επιπλέον, δραστηριοποιούμαι εθελοντικά σε ομάδες της Νάουσας με στόχο την προσφορά στην πόλη και τον άνθρωπο.

Με τη διοίκηση του Νικόλα Καρανικόλα έγιναν σπουδαία βήματα μπροστά για να δοθούν λύσεις σε μεγάλα, σημαντικά και χρονίζοντα θέματα του Δήμου μας. Ο διαφανής τρόπος διοίκησης του, η συνεργατικότητα, η προσήλωση στο στόχο απαλλαγμένη από κάθε εμμονική συμπεριφορά, η ανθρώπινη προσέγγιση όλων των συμπολιτών και το όραμα για έναν Δήμο που θα αξιοποιεί σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και εξειδικευμένη επιστημονική γνώση συναντούν τις αρχές μου και το όραμα μου για την καλύτερη Νάουσα που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Η στήριξη σας στο πρόσωπό μου θα αποτελούσε εξαιρετική τιμή για μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ