Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγάπιος: «Την ευθύνη την έχω καθαρά εγώ - Το 95% της ομάδας είναι παίκτες από την Ημαθία»

«Είναι πρωτόγνωρο το φετινό για τη Βέροια»
Την απόλυτη ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η «Βασίλισσα», αναλαμβάνει ο Πρόεδρός της, Αγάπιος Αναστασιάδης. Όντας καλεσμένος του Μανώλη Πεχλιβανίδη «Στο… Μαντρί», ο Αγάπιος Αναστασιάδης θέλησε να παρέχει στήριξη στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δηλώνοντας ξεκάθαρα, ότι η ευθύνη και οι επιπτώσεις τον αποφάσεών του, «βαραίνουν» τον ίδιο και πως αυτός είναι ο υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάζει η Βέροια.


Για τον Αντώνη Παπατζίκο: 

«Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Αντώνη Παπατζίκου. Την ευθύνη για αυτή την εικόνα την έχω καθαρά εγώ, δεν φταίνε ούτε οι παίκτες ούτε ο προπονητής. Εγώ στηρίζω τον προπονητή με κλειστά μάτια, μέχρι τέλους της χρονιάς. Ας χάσω όλα τα παιχνίδια, την ευθύνη την έχω εγώ. 

Το κεφάλι κάτω, δουλειά, όπως κάνουν στο γήπεδο, κάθε μέρα προπόνηση και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Άκου λίγο πως έγινε στην αρχή της χρονιάς. Όλοι το παίζουν ‘Βέροια’, αλλά όλοι στο τέλος θέλουν χρηματικό αντίτοιμο για να είναι Βέροια. 

Από τους λίγους αυτή τη στιγμή που είναι πραγματικά Βέροια, είναι ο Αντώνης Παπατζίκος. Με ένα τηλέφωνο που τον πήρα ενώ ήταν Σαντορίνη, δε μου μίλησε καν για το οικονομικό και την επόμενη μέρα ήταν στη Βέροια. Δεν ήταν ο πρώτος στόχος η πληρωμή, ήταν το οτι αγαπούσε τη Βέροια και ήθελε να βοηθήσει τη Βέροια».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: 

«Όσον αφορά τους μικρούς, γιατί έχουν παραποιηθεί τα λόγια μου, δεν έχω πει ότι θα παίζουν οι μικροί ό,τι και να γίνει. Εγώ έχω πει ότι θα πάρουν ευκαιρίες οι μικροί στη Βέροια. Αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, δεν θα παίζουν οι μικροί. Αλλά θα παίρνουν ευκαιρίες στη Βέροια. 

Δεν έχω πει ότι θα παίζουν όλοι 17 και 16 χρονών. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Έχουν πάρει ήδη… μερικοί μπορέσαν, μερικοί δεν μπορέσαν. Ακόμη και αυτοί που δεν μπορέσαν, θα κάτσουν θα δουλέψουν όσο χρειαστεί και θα ξαναπάρουν ευκαιρίες. 

Αλλά δεν είπα ότι θα παίζουν μικροί, ό,τι και να γίνει. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Υπάρχει αξιοκρατία στη Βέροια. Όσο θα είμαι εγώ θα υπάρχει αξιοκρατία. Όποιος αξίζει θα παίζει, αν το κρίνει ο προπονητής. Όλοι θα παίρνουν τις ευκαιρίες τους κι όποιος αξίζει θα παίζει.

Είναι πρωτόγνωρο το φετινό για τη Βέροια. Δε θυμάμαι εγώ άλλη χρονιά αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο. Το 95% είναι Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές. Δεν είναι το θέμα ‘low budget’, είναι θέμα τελευταίας στιγμής. Δεν υπάρχουν παίκτες αυτή τη στιγμή καλοί… είναι τέλη Οκτωβρίου, ποιος καλός παίκτης θα μείνει χωρίς ομάδα. 

Τον Ιανουάριου, ας είμαστε κοντά, και θα γίνουν οι προσθήκες που πρέπει. Ίσως γίνει άλλη μία μεταγραφή που περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Πιστεύω πως θα γίνει άλλη μία μεταγραφή».

Κλείνοντας είπε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την ευθύνη την έχουμε καθαρά εμείς. Δεν την έχουν ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε ο προπονητής. Εμείς φταίμε που η ομάδα παίζει Γ’ Εθνική. Μπορεί όχι μόνο εγώ, αλλά οι διοικούντες… είτε της προηγούμενης είτε εμείς. Δεν ήταν ο προγραμματισμός για Γ’ Εθνική. Αν δείτε την πρώτη συνέντευξη τύπου έλεγα ότι πιθανώς να γίνουμε ‘σάκος του μποξ’. Έτσι πως πάμε θα το καθιερώσω το πριν».

Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του και σχολιάστε στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ