Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στολίζουμε ροζ φιόγκους» για την πρόληψη του Καρκίνου του μαστού

Με κεντρικό μήνυμα: «Ας μετατρέψουμε το φόβο σε κινητοποίηση και φροντίδα», δίνουμε ραντεβού την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί για να… στολίσουμε όλοι μαζί με ροζ φιόγκους τον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Βέροιας.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βέροιας , η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας- Υγείας Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας-Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», για την πρόληψη του Καρκίνου του μαστού που γίνεται κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο.

3 σχόλια:


  1. Καλά κάνετε και στολίζετε δέντρα και μας ενημερώνετε για τον καρκίνο του μαστού που ¨θερίζει¨ τα κοριτσάκια.
    Για τον επίσης σοβαρό καρκίνο του προστάτη που θερίζει¨ τα αγοράκια θα στολίσουμε κανένα θάμνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τους φιόγκους και τις μεταξωτές κορδέλες και κάντε καμιά σοβαρή δωρεά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωρεαν υγεια νοσοκομεια και υποχρεωτικη προληψη για ολους... να μπιρει και ο φτωχος να κοιταξει την υγεια του.. με ροζ κορδελες δεν λυνετε το θεμα της υγειας . Νοσκοκομεια και ασφαλεια για ολους οχι για λιγους αυτο να κοιταξουμε... και να απαιτησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ